Kaas en Bernecker zijn marketingdirecteuren voor Base en E-Plus

Stefan Kaas neemt de functie van marketingdirecteur voor het merk Base over, Alexander Bernecker die bij E-Plus. Beide functies waren voordien een jaar vacant.

Mobiele operator E-Plus heeft twee nieuwe marketing directeuren. Stefan Kaas wordt verantwoordelijk voor het merk Base, Alexander Bernecker voor E-Plus. De twee directeuren zijn verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van de respectieve merken. Dit omvat in het bijzonder de omschrijving van de overeenkomstige produktenportefeuille, de marketingstrategieën en de bestaande klantenprogramma’s. Bernecker is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verdere verkoopkanalen van de E-Plus-groep.

Kaas is ook verantwoordelijk voor het “muziekmerk” Vybemobile. De 41-jarige heeft vele jaren ervaring in de telecommunicatie-industrie. Meest recentelijk was hij hoofd marketing voor de zakelijke klantensector bij O2. Hij begon zijn carrière in product marketing bij Vodafone Duitsland.

Bernecker heeft zijn ervaring ook opgedaan bij de concurrent, waar hij hoofd Marketing en Producten voor de O2-winkels was. Voordat hij bij E-Plus kwam, leidde de 39-jarige de internationale expansie van autoverhuurbedrijf Sixt, waar hij ook de positie van managing director van de Spaanse dochteronderneming bekleedde.