Versterking voor verkoopteam Bullguard

Peter Röder treedt per 1 september 2018 toe tot het verkoopteam van IoT-beveiligingsleverancier BullGuard. Hij maakte al deel uit van het team in 2010 en 2011. Nu rapporteert hij als Senior Sales Manager DACH aan Stefan Wehrhahn, Country Manager voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bij BullGuard.

Met onmiddellijke ingang treedt Peter Röder toe tot het BullGuard-team voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland als Senior Sales Manager. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbreiding van het partnerbestand. Hij zal zich voornamelijk richten op reseller-business met niet-samenwerkende en samenwerkende gespecialiseerde retailers, zoals Synaxon of Emendo.

Röder komt naar BullGuard van Eset, waar hij van 2013 tot augustus 2018 verantwoordelijk was voor het opbouwen van het partnernetwerk als Consumer Sales Manager. Daarvoor werkte de 44-jarige in het verkoopteam bij Patriot Memory en bij Avnet Technologies op het gebied van bedrijfsontwikkeling. Zijn deskundigheid op het gebied van verkoop en beveiliging wordt aangevuld door zijn ervaring in het BullGuard-team: Röder maakte in 2010 en 2011 al deel uit van het verkoopteam van Stefan Wehrhahn.

“Ik ben zeer verheugd – zowel professioneel als privé – om weer met Peter Röder samen te werken,” zegt Stefan Wehrhahn. “Hij brengt vele jaren expertise mee op gebieden die wij als groeigebieden voor BullGuard hebben gedefinieerd. Peter Röder is daarom het ontbrekende puzzelstukje in ons ambitieuze groeiplan.”

“De strategische focus op smart home security biedt grote mogelijkheden voor BullGuard,” is Peter Röder overtuigd. “Samen met onze partners en het internationale BullGuard-team gaan we de uitdagingen van de verbonden wereld aan. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van dit succesverhaal.”