SoftM benoemt Jens Göbel in de Raad van Bestuur

Om de verkoop in Noord- en Midden-Duitsland verder uit te breiden, heeft SoftM besloten Jens Göbel in de Raad van Bestuur te benoemen. Bovendien is het verantwoordelijkheidsgebied van Ralf Gärtner uitgebreid.

Met het besluit om Jens Göbel in de Raad van Bestuur te benoemen, streeft de Raad van Commissarissen van SoftM naar een betere verankering in de markt van het kosten- en efficiencyprogramma dat medio dit jaar is gestart. De 46-jarige zal in de toekomst verantwoordelijk zijn voor de directe verkoop in het noorden en midden van Duitsland. Het zuiden, met inbegrip van Oostenrijk en Zwitserland, zal onder de verantwoordelijkheid van Ralf Gärtner vallen. Tot nu toe was deze laatste vooral verantwoordelijk voor producten, zodat zijn verantwoordelijkheidsgebied nu is uitgebreid.

Jens Göbel was voorheen enkele jaren Managing Director van SoftM-dochter Schilling Software en nam in 2007 als Hoofd Financiën de verantwoordelijkheid over voor de ontwikkeling en marketing van SoftM’s boekhoudoplossing.