UPS incentive van Eaton Power Quality

Onder het motto “UPS van de maand” lanceert Eaton Power Quality een incentive voor partners. Elke maand ontvangen resellers exclusieve producten tegen gunstige voorwaarden.

Om gespecialiseerde dealers en systeemhuizen te ondersteunen bij de verkoop van UPS-oplossingen, heeft Eaton Power Quality de “UPS van de Maand” dealer incentive gelanceerd. De UPS-fabrikant biedt de vakhandel voortaan elke maand exclusieve producten tegen bijzonder gunstige voorwaarden aan.

De “UPS van de maand” voor februari is het “Eaton Protection Station”. Deze UPS is verkrijgbaar in drie varianten: 500 VA/ 250 Watt, 650 VA/400 Watt en 800 VA/500 Watt. De oplossing combineert een meervoudige contactdoos met UPS-functionaliteit, inclusief datalijn- en overspanningsbeveiliging. Het is vooral geschikt voor professionele kantoorgebruikers en particuliere gebruikers. PC’s kunnen tot 30 minuten tegen stroomuitval worden beschermd.

De varianten met 650 en 800 VA hebben een USB-interface. Met de meegeleverde energiebeheersoftware kunnen de bedrijfsparameters van alle aangesloten apparaten, zoals stroombelasting en batterij-bypass-tijd, worden geregeld. De EcoControl functie schakelt automatisch de randapparatuur uit wanneer de master unit wordt uitgeschakeld.

Dealers die nog niet deelnemen aan het partnerprogramma kunnen zich ook op korte termijn registreren op de website van de fabrikant en profiteren van de voordelige inkoop van de “UPS van de maand”.

Detailhandelaren die nog niet deelnemen, kunnen zich ook op korte termijn registreren op de website van de fabrikant en profiteren van de gunstige inkoop van de “UPS van de maand”.