Eaton: Stefan Rohrmoser wordt Hoofd Verkoop Duitsland

Sinds begin december heeft Stefan Rohrmoser de leiding over de Duitse verkoop van Eaton. De manager zal strategische initiatieven in de segmenten energieopslag en e-mobility bij het energiemanagementbedrijf aansturen.

Dr Stefan Rohrmoser is sinds 2016 werkzaam bij Eaton Ceag Notlichtsysteme. In december van dit jaar zal de manager worden bevorderd tot Managing Director Sales Germany bij Eaton. Naast de verkoop is de doctor in de natuurkunde verantwoordelijk voor de strategische initiatieven van de Ierse fabrikant op het gebied van energieopslag en e-mobility.

Als General Manager van de productlijn Emergency Lighting Central Power Systems (EL CPS) bij Eaton Ceag Notlichtsysteme was Rohrmoser eerder verantwoordelijk voor ontwikkeling en product- en projectmanagement. Voordat hij bij Eaton in dienst trad, was hij Hoofd Product Management bij Osram. De directeur is tevens lid van de adviesraad voor de verlichtingsvereniging van de Duitse federatie van elektrische en elektronische fabrikanten (ZVEI) en van Lighting Europe, en voorzitter van het comité voor noodverlichting.