Teambeam lanceert forfaitaire commissie voor IT-resellers

Hamburgse Skalio GmbH lanceert een nationaal resellerprogramma voor zijn Teambeam-oplossing voor gegevensoverdracht. Voor doorverwijzingen ontvangen resellers 20 procent van de omzet op doorlopende basis, gedurende de gehele looptijd van het contract met de doorverwezen klant.

De Teambeam-oplossing voor gegevensoverdracht is ontworpen voor het verzenden of ontvangen van bestanden tot 16 terabyte groot. Het is hoofdzakelijk gericht op klanten uit de volgende bedrijfstakken: Reclame, uitgeverijen en drukkerijen, financiën, gezondheidszorg, muziek en film, media en industrie.

Eenvoudige software

original.jpg

Volgens het bedrijf is de software opzettelijk eenvoudig gehouden en biedt daarom slechts een minimum aan functies om duidelijkheid en eenvoudige bediening te garanderen. Deze functies omvatten bijvoorbeeld een automatische ontvangstbevestiging zodra de ontvanger zijn bestand heeft gedownload, herinneringen in geval van niet-terugvinden en optionele wachtwoordcodering.

Commissies voor multipliers

Door middel van een nieuw opgezet commissieprogramma wil Skalio nu het multipliereffect van het kanaal voor zichzelf gebruiken en richt het zich zowel tot IT-systeemhuizen, managementadviesbureaus als freelance distributeurs.

Als een doorverwijzing succesvol is, ontvangt de partner permanent een aandeel van 20 procent van de Teambeam-omzet die met deze klant wordt behaald. De commissie wordt doorlopend betaald over de volledige contractperiode van de doorverwezen Teambeam-klant. Verkooppartners beperken zich tot hun bemiddelingsactiviteiten, aangezien de technische implementatie bij de klant door Skalio wordt uitgevoerd.

De contactpersoon voor geïnteresseerde verkooppartners, Thomas Verbeek, algemeen directeur van Skalio GmbH, is per e-mail te bereiken op [email protected].