Netflix: films downloaden van Windows 10

Netflix update Windows Store-app, waardoor gebruikers hun favoriete tv-series offline kunnen downloaden en bekijken

Het wachten is voorbij: Netflix offline streamen is nu beschikbaar op Windows 10. Het Amerikaanse bedrijf heeft zojuist de versie van zijn app in de Windows Store geactualiseerd, en introduceert de functie die al eerder op Android- en Apple-apparaten werd gelanceerd.

Gebruikers kunnen nu hun favoriete titels downloaden naar hun apparaten – pc’s en smartphones met Redmond’s besturingssysteem – en ze vervolgens bekijken, zelfs zonder internetverbinding. Precies zoals dat gebeurt met de applicatie in de Google en iOS markten. De dienst zal alleen beschikbaar zijn voor bepaalde video-inhoud.

Offline streamen op Windows 10

De offline streaming van de Netflix-app voor Windows 10 is heel eenvoudig en werkt net als de Android- en iOS-versies. Zoals gezegd, is de functionaliteit beperkt tot slechts een beperkte hoeveelheid inhoud. U moet eerst nagaan of een titel downloadbaar is of niet. Open gewoon de app en ga naar de sectie “Beschikbaar voor download”. Eenmaal gedownload, kan de aflevering van uw favoriete TV-serie – of een film, documentaire – worden “opgeroepen” door naar “Mijn downloads” te gaan. Om de nieuwe functie te kunnen gebruiken, moet u uiteraard eerst de app bijwerken op pc’s en alle mobiele apparaten met Windows 10.

.