MicroStrategy biedt Business Intelligence-integratie voor SharePoint Server 2010

MicroStrategy heeft een naadloze integratie van zijn business intelligence-oplossing met Microsoft SharePoint Server 2010 aangekondigd. Hierdoor kunnen MicroStrategy-rapporten, analyses en dashboards worden toegevoegd aan de op Windows gebaseerde portal- en samenwerkingsoplossing.

Dankzij de integratiemogelijkheid met Microsofts enterprise portal-oplossing kunnen op MicroStrategy gebaseerde rapporten, analyses en dashboards in SharePointServer 2010 worden opgenomen en daar ook met volledige functionaliteit worden verwerkt.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om bedrijfsgegevens voor te bereiden met diagrammen, kaarten en interactieve datavisualisaties of om gepersonaliseerde BI-informatie te bieden op basis van bedrijfsspecifieke toegangsrechten. Het is ook mogelijk om zoekresultaten van Microstrategy’s zoekmachine Bing te integreren.

“De integratie van MicroStrategy en SharePoint Server 2010 creëert een one-stop-oplossing waarmee bedrijven de uitstekende BI-mogelijkheden van MicroStrategy kunnen combineren met het nieuwste SharePoint Server-platform en enterprise portal-applicaties kunnen leveren,” aldus Sanju Bansal, COO bij MicroStrategy.

.