Adrian Hanslik brengt compacte UPS-systemen voor AEG PS naar de vakhandel

AEG Power Solutions heeft Adrian Hanslik aangesteld als Distribution Channel Manager om samen met de vakhandelpartners het marktpotentieel van compacte UPS-systemen nog beter te benutten.

Adrian Hanslik heeft als Distribution Channel Manager DACH bij AEG Power Solutions (AEG PS) als hoofdtaken de evaluatie, analyse en optimalisatie van de positionering van AEG PS in het distributiekanaal. In de DACH-regio moet de gezamenlijke UPS-activiteit duurzaam worden uitgebreid door een intensieve dialoog met de distributeurs. Hanslik wil nauw samenwerken met het product- en accountmanagement in Warstein-Belecke om de UPS-systemen en de ondersteunings- en verkoopconcepten af te stemmen op de behoeften van de partners.

“AEG PS staat voor traditie en hightech made in Germany”, aldus Adrian Hanslik. “Onze partners op het gebied van compacte UPS-systemen onder 20 kVA profiteren ook van onze reputatie als onderzoekend en ontwikkelend bedrijf: wij bieden krachtige apparaten tegen overtuigende prijzen. Bovendien zorgen we er met on-site ondersteuning, kanaal- en locatieverbintenissen en projectcompetentie voor dat distributie- en IT-wederverkopers langetermijnmarges met ons kunnen maken.”

De 38-jarige bedrijfseconoom heeft vele jaren ervaring opgedaan als productmanager bij Actebis Peacock. Hanslik heeft ook gewerkt voor APC, Eaton en Online USV-Systeme.