Cortado lanceert smartphone upgrade-actie

Onder het motto “Oud voor nieuw – de Cortado upgrade voor uw IT” ruilt Cortado in samenwerking met handy-bestkauf.de afgedankte smartphones in voor lopende eenjarige licenties van de enterprise mobility-oplossing Cortado Corporate Server. Op deze manier wil de softwarefabrikant ervoor zorgen dat de mobiele apparaten van alle gebruikers in bedrijven worden geüpdatet.

Bedrijven kunnen zo hun oude mobiele apparaten inruilen voor een gebruikerslicentie van Cortado Corporate Server voor een jaar en zo hun smartphone-landschap up-to-date brengen. Aangezien mobiele technologieën zich zeer snel ontwikkelen, is het voor bedrijven bijzonder belangrijk ervoor te zorgen dat de laatste versies van de besturingssystemen Android en iOS worden gebruikt. Dit komt doordat belangrijke bedrijfs- en beveiligingsfuncties onlangs sterk zijn verbeterd. Om deze voor het bedrijf te kunnen gebruiken, is echter ook een bijbehorende bedrijfsmobiliteitsoplossing nodig, zoals die van Cortado.

Voor deelnemende bedrijven heeft de campagne het voordeel dat ze niet alleen hun oude apparaten op een milieuvriendelijke manier kunnen recyclen, maar tegelijkertijd ook een effectief beheer van mobiele apparaten in het bedrijf kunnen invoeren of het bestaande beheer kunnen uitbreiden. De uitgewisselde licenties kunnen dan onmiddellijk worden gebruikt op de nieuwe mobiele toestellen. Dit maakt de inruilactie bijzonder interessant voor bestaande klanten die hun voorraad Cortado Corporate Server-licenties willen uitbreiden en dan tot 50 nieuwe gebruikers gratis kunnen integreren. Tegelijkertijd is het ook een kans voor bedrijven die al enige tijd van plan zijn om mobiele gebruikers op een zinvolle en veilige manier in hun bedrijf te integreren.

Cortado’s smartphone-recyclingcampagne loopt tot eind 2013.