Netgo roadshow toert door Duitsland

“Digitalize your business” is de titel van de Netgo roadshow. Op in totaal zeven evenementen in Duitsland worden deelnemers uit verschillende sectoren geïnformeerd over de digitale transformatie in bedrijven.

Digitalisering ligt op ieders lippen en raakt niet alleen IT-bedrijven, maar bedrijven uit verschillende sectoren. De Netgo-bedrijvengroep nodigt daarom deelnemers uit om deel te nemen aan haar roadshow in heel Duitsland over het thema digitalisering in bedrijven onder de titel: “Digitze your business”.

Daarbij worden de deelnemers door vijf sprekers uit de verschillende bedrijven van de Netgo-groep geïnformeerd over de thema’s digitalisering van de werkplek en bedrijfsprocessen. De nadruk zal liggen op de voordelen voor de klant, die zullen worden benadrukt door de communicatie en het teamwerk tussen verschillende locaties te vergemakkelijken. Naast het onderwerp van Microsoft M365 zullen oplossingen zoals Microsoft Teams en botontwikkelingen worden gepresenteerd. De voordelen van het analyseren en organiseren van bedrijfsgegevens in real time en van het moderniseren van de factuurworkflow zullen aan de deelnemers van het evenement worden voorgesteld. Daarnaast zullen communicatiemaatregelen worden gepresenteerd om bezoekers te laten zien hoe werknemers gemotiveerd en met verve kunnen worden betrokken bij de invoering van nieuwe technologieën.

De eerste evenementen waren al volledig volgeboekt en een groot succes, aldus Netgo. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leerden de deelnemers in Essen, Bocholt en München wat er schuilgaat achter de term “digitale transformatie” en hoe ze die succesvol in hun bedrijf kunnen doorvoeren. 

Vier Termine stehen noch an:

NETGO Unternehmensgruppe startet deutschlandweite Roadshow zum Thema Digitalisierung.

  • Münster: Donnerstag, 11. April 2019
  • Freiburg: Donnerstag, 09. Mai 2019
  • Köln: Freitag, 17. Mai 2019
  • Giessen: Mittwoch, 29. Mai 2019

Anmeldung und weitere Informationen finden Sie unter: www.netgo.de/roadshow2019