Oki geeft een jaar lang zwart-wit afdrukken weg

Printerfabrikant Oki steunt zijn resellers in hun B2B-business: zakelijke klanten krijgen vanaf nu tot 31 maart 2019 een jaar lang gratis zwart-wit afdrukken en een pak gratis bannerpapier bij de aankoop van geselecteerde LED-kleurenprinters en multifunctionele printers.

Als onderdeel van Oki’s Alive with Colour-campagne krijgen eindgebruikers die een C612n/dn of C712n/dn A4-kleurenprinter, C800-serie A3-kleurenprinter of MC800-serie slimme multifunctionele printer aanschaffen, een jaar lang gratis zwart-witafdrukken en een pak bannerpapier. Dit is Oki’s manier om bedrijven te helpen op kosteneffectieve wijze en in eigen beheer verkoop- en marketingmateriaal van professionele kwaliteit te produceren. De promotionele printers zijn geschikt voor het afdrukken van visitekaartjes, posters, flyers, verkoopborden en ander promotiemateriaal.

Toner en bannerpapier moeten door klanten als één enkele vordering worden aangevraagd bij een Oki reseller partner binnen 30 dagen na de factuurdatum. Per factuur kan slechts één declaratie worden ingediend. De kosten van de toner en het bannerpapier kunnen via een online formulier worden terugbetaald.

De gratis toner is naar verwachting voldoende voor één jaar, gebaseerd op een gemiddeld maandelijks afdrukvolume. De aanbieding is geldig op geselecteerde kleurmodellen die tussen 7 januari en 31 maart 2019 worden gekocht en alleen zolang de voorraad strekt.