Partners als belangrijke component in de IT-beveiligingsbusiness

De IT-beveiligingsmarkt is voortdurend in beweging. Daarom biedt het veel mogelijkheden om te verkopen. Omdat zij veel vertrouwen genieten van eindklanten, zijn systeemhuizen en MSP’s welkome zakenpartners voor zowel fabrikanten als distributeurs.

De ene hand wast de andere: Fabrikanten van beveiligingsoplossingen en distributeurs bieden managed service providers (MSP’s) en systeemhuizen moderne producten, opleidingsmogelijkheden en flexibele licentiemodellen. In ruil daarvoor verwachten zij van de partners dat zij de eindklanten professioneel advies verstrekken.

En de klanten hebben zeker behoefte aan advies. Want er is genoeg te doen: van de implementatie van de SASE-architectuur (Secure Access Service Edge) en efficiënt identiteitsbeheer tot veilige migratie naar de cloud en het netwerken van gedistribueerde locaties tot verdediging tegen ransomware-aanvallen.

U kunt zien welke mogelijkheden partners hebben om omzet te maken met IT-beveiliging en hoe distributeurs en fabrikanten hen kunnen ondersteunen bij de verkoop op onze huidige microsite over de kanaalfocus “IT-beveiliging”.