Het 360-graden beveiligingsconcept voor partners

Sponsored

Veiligheid is een elementair onderwerp in de markt: Profiteer van ons nieuwe Cybersecurity Assessment-aanbod in de Microsoft Cloud Business Unit en laat ons u helpen om u op te leiden tot beveiligingsexpert op Microsoft-gebied.

Bijna elke week haalt een nieuw geval van gegevensdiefstal de pers. Cybercriminelen hacken niet alleen voor roem en glorie, maar zijn nu hele bedrijfsmodellen van een zich steeds verder uitbreidende schaduwindustrie. Slachtoffers zijn niet alleen bekende grote ondernemingen, maar ook onderwijsinstellingen, overheidsinstanties of minder bekende middelgrote ondernemingen. Organisaties willen en moeten de beveiliging van hun IT verbeteren, maar waar kunnen ze het beste beginnen?

Partners kunnen beveiligingsadviseurs en vertrouwde adviseurs voor hun klanten worden. Voor Microsoft Cloud-experts is er een breed scala aan mogelijkheden in de Microsoft-omgeving. Met de M365 Security & Compliance Features biedt Microsoft beveiliging in de complete Modern Workplace en in Azure-omgevingen vanuit één enkele bron. Microsoft M365 beveiligingsfuncties beschermen de moderne werkomgeving volledig. Dit kan worden geconfigureerd op een GDPR-conforme manier, waardoor gebruikers maximale flexibiliteit krijgen in de manier waarop ze werken.

Ons aanbod - 360° beveiligingsconcept voor onze partners

Tech Data helpt uw partners Microsoft Security Experts te worden en biedt een uitgebreid consultancyconcept dat uit 4 stappen bestaat:

STAP 01: GET SECURITY CLOUD EXPERTISE

Professionaliseer uw securityconsultancy met een holistisch concept voor een optimaal georkestreerde cybersecurityomgeving voor uw klanten. Wij investeren in uw opleiding. Onze enablement-programma’s ondersteunen u bij het succesvol positioneren van individuele totaaloplossingen bij uw klanten. Verwerf Microsoft Security-competenties met de ondersteuning van de Tech Data Academy.

STAP 02: BOEK CSAT ASSESSMENT

Analyseer de Office 365-omgeving van uw klanten op kwetsbaarheid. Met de Cyber Security Assessment Tool (CSAT) helpen Tech Data en QS Solutions organisaties om diepgaand en bruikbaar inzicht te krijgen in de beveiligingsstatus van hun klanten. Doe nu een CSAT-beoordeling om de IT-omgeving van uw klanten beter te begrijpen. Binnen één werkweek levert de CSAT-tool een op feiten gebaseerd actieplan op om de beveiliging in hybride IT-omgevingen te verbeteren. Dit gebeurt door middel van geautomatiseerde scans en analyses van verschillende elementen, zoals Active Directory en Office 365, op basis waarvan beveiligingsaanbevelingen en een actieplan kunnen worden opgesteld.

STAP 03: UPSELL OPTIES MET M365

Profiteer van het Tech Data-ecosysteem rond beveiligingsoplossingen en de upsell-opties naar M365 Business Premium. De nauwe samenwerking tussen Tech Data Microsoft en het Security Team stelt ons in staat onze partners holistisch advies over beveiliging te geven en ook het aanbod van andere beveiligingsleveranciers te integreren.

STAP 04: CLICK-2-RUN-OPLOSSINGEN GEBRUIKEN

Als onderdeel van het aanbod van de Cloud Solutions Factory rond de moderne werkplek kunt u oplossingen gebruiken zoals Microsoft Secure Score. Secure Score is ontworpen als een risicobeoordelingsinstrument voor de Microsoft Cloud-omgeving om een overzicht te geven van de beveiligingsniveaus van een organisatie op basis van criteria zoals identiteit, gegevens, apparaten en gebruikersgedrag. U kunt ook gebruikmaken van onze Click-2-Run-oplossingen om een eenvoudige uitrol van gestandaardiseerde beveiligingsoplossingen te vereenvoudigen en te versnellen.

“Naarmate bedrijven groeien, groeit de IT-omgeving en wordt deze complexer. Organisaties moeten ervoor zorgen dat zij investeren in de juiste beveiligingsoplossingen. Door de huidige staat van de IT-omgeving op het gebied van beveiliging te laten zien, kunnen we helpen de IT-beveiliging op basis van feiten te verbeteren,” zegt Benedikt Pichotka, Business Unit Manager Microsoft Cloud, Tech Data.

Profiteer van onze uitgebreide ondersteuning rondom beveiliging in de Microsoft Cloud-omgeving. Word een beveiligingsexpert en consultant voor uw klanten met onze Microsoft opleidingen en informatie.

Wij ondersteunen u gedurende de gehele verkoopcyclus.

Uw Microsoft Cloud-team

089 4700 3020 | [email protected]

U kunt ook uitgebreide informatie vinden op ons Cloud Solutions Portal: nl.techdata.com/cloud-solution-portal

(ID:47383864)