Tarox-activiteiten rond de “ronde” verjaardag

De Tarox-bedrijvengroep viert in 2013 haar 20e verjaardag en nodigt partners uit voor de interne tentoonstelling “Tarox Inside 2013” in het Signal Iduna Park in Dortmund. Onderdeel van het evenement is de campagne “Make New with Old”.

Distributeur en fabrikant Tarox nodigt zijn partners ook dit jaar weer uit voor de interne tentoonstelling Tarox Inside 2013, die volgens goede traditie op 12 april in het Signal Iduna Park in Dortmund zal plaatsvinden. Ter gelegenheid van de 20e verjaardag van het bedrijf start het bedrijf uit Lünen ook een campagne en roept het partners en eindklanten op om “Nieuw te maken met oud”.

Al wie een Tarox-product bezit dat al wat ouder wordt, kan zich tot 15 maart voor de campagne inschrijven. De vijf oudste eigen-merkprodukten uit de sectoren notebooks, PC’s, werkstations en servers zullen worden geïdentificeerd en ingeruild voor het jongste produkt in de respectieve categorie van produkten. De enige voorwaarde is dat het product nog moet werken. Om deel te nemen, moet de foto van het product met het serienummer per e-mail naar Tarox worden gestuurd. Alle inzendingen doen automatisch mee aan de actie. De eigenaars van de vijf oudste apparaten zullen na afloop van de campagneperiode worden aangewezen en onmiddellijk op de hoogte worden gebracht.

De oude apparaten zullen op de interne tentoonstelling worden tentoongesteld. De winnaars krijgen het nieuwe product ter plaatse overhandigd. Volgens Tarox is de deelname gratis en onafhankelijk van de aankoop van goederen of diensten. Nadere informatie over de interne tentoonstelling en de wedstrijd is te vinden op de Tarox-website.