C4B: Verjaardagspromoties voor de zender

De communicatiespecialist C4B viert zijn 20e verjaardag met cadeaus voor de zender. Of het nu gaat om een nieuwe klant, upgrade of software assurance: C4B-partners kunnen tot het einde van het jaar profiteren van drie jubileumpromoties.

Partners die hun klanten voor het eerst een XPhone Connect Server verkopen, krijgen van C4B een extra korting van tien procent. Als upgrades worden verkocht aan klanten die nog steeds XPhone Unified Communications of Virtual Directory (V4) gebruiken, kunnen zij zich verheugen op een extra korting van 25 procent wanneer zij upgraden naar XPhone Connect. “Klanten die vandaag nog XPhone UC gebruiken, geven niet alleen softphones, webmeetings en conferentieservers op, maar vooral ook onze productondersteuning”, legt Marko Gatzemeier, Marketing Director, uit. De achtergrond: Op 30 juni van dit jaar werd de ondersteuning voor alle V4-producten stopgezet.

De derde verjaardagsactie betreft XPhone Up2Date, de softwareverzekering van C4B. Klanten die XPhone Up2Date kopen met een looptijd van ten minste drie jaar, krijgen een jaar Software Assurance gratis. De Up2Date bonus kan naar wens gecombineerd worden met de twee bovenvermelde promoties.

Resellers die kennis willen maken met XPhone Connect en het C4B-partnerprogramma worden door C4B in samenwerking met Komsa uitgenodigd voor een inleidende webcast. Om in te schrijven, ga naar: www.c4b.com/erfolgreich-mit-xphone