Novastar en McAfee verloten tickets voor het Duits kampioenschap voor toerwagens

Tot 30 juli kunnen de gespecialiseerde detailhandelpartners van Novastar bij aankoop van McAfee-producten tickets voor de verloting verkrijgen. De hoofdprijs voor acht dealers is elk een VIP-ticket voor het Duits kampioenschap voor toerwagens op de Nürburgring medio augustus.

Racewagenliefhebbers die Novastar-partners zijn, kunnen tijdens de actieperiode tot 30 juli meedoen om kans te maken op een VIP-ticket voor het Duits kampioenschap voor toerwagens, dat op 15 en 16 augustus op de Nürburgring wordt gehouden. “Voor elk McAfee beveiligingsproduct dat bij ons wordt aangekocht, ontvangt de dealer meerdere loten die recht geven op deelname aan deze wedstrijd,” verklaart Christian Ortner, Managing Director van NovaStar. “Hoe meer tickets de dealer heeft, hoe groter de kans dat hij meedoet.” De distributeur en zijn partner-fabrikant hebben in totaal acht tickets in de verlotingspot. Dit omvat ook een overnachting in een luxehotel, een gezamenlijk diner, een receptie op het circuit, een rondleiding door de pits en een meet & greet met DTM-coureur Martin Tomczyk, alsook alle drie de races op die dag.

De actie omvat ook vier exclusieve en scherp geprijsde starterspakketten van McAfee en Novastar. Naast een selectie van McAfee beveiligingsoplossingen ontvangt de retailer tot zes gratis productboxen, afhankelijk van het startpakket. Afhankelijk van de omvang van het startpakket, krijgt hij dan de kavels. De precieze benaming van de startpakketten en een korte video-introductie van de speciale actie zijn te vinden op de actiewebsite.