Welkom in de hybride wereld van werk

Al jaren schrijft men over moderne werkmodellen, maar het was de Corona-pandemie die voor hun doorbraak zorgde. Nu is het tijd voor bedrijven om de werkplek permanent duurzaam te maken. Hier is de know-how van het kanaal nodig.

De Corona-pandemie heeft de verantwoordelijken in veel bedrijven laten zien dat werknemers ook productief en zelfstandig in een thuiskantoor kunnen werken en dat ook willen blijven doen. Maar het heeft ook duidelijk gemaakt dat videoconferenties face-to-face contact niet volledig kunnen vervangen en dat veel werknemers interactie in het bedrijf willen. Het antwoord op deze uiteenlopende eisen is het hybride kantoor als combinatie van thuiskantoor, aanwezigheid in het bedrijf en mobiel werken.

De hieruit voortvloeiende veranderingen in de werkstromen vereisen een dienovereenkomstig aangepaste client-infrastructuur die flexibel werken mogelijk maakt. Dit omvat geschikte modellen voor het uitrollen van hardware en software, elektronische samenwerking en communicatie, evenals de ontwikkeling van beveiligingsstrategieën.

Op onze microsite kunt u lezen hoe de hybride aanpak de moderne werkplek verandert, wat de trends zijn en hoe het kanaal hiervan kan profiteren.