Contour, de 3D-printer die covers maakt voor alle smartphones

Het bedrijf Slickwraps heeft Contour gemaakt, een 3D-printer van €300 die je smartphone in een paar minuten in een wegwerpcover wikkelt

Coverliefhebbers? Dan is de Contour 3D printer iets voor jou. Met deze machine kunt u in een handomdraai een nieuw telefoonhoesje maken in elke kleur die u maar wilt. De Contour 3D printer is de eerste die smartphone hoesjes print.

Geen grote projecten of prototypes te maken. Leg de smartphone gewoon onder de scanner zodat de printer de perfecte afmetingen van het toestel neemt en kies vervolgens de kleur die u verkiest. De 3D printer ondersteunt zelfs de meest excentrieke en extravagante. De bescherming zal worden gemaakt van 3M Vinyl materiaal. Dezelfde sensor die de metingen van de telefoon opneemt, herkent ook camera’s, logo’s en andere accessoires van de smartphone en voorkomt dat de gemaakte cover de onderdelen van het toestel afdekt. Natuurlijk is het ook mogelijk om covers op maat te maken die niet uitsluitend de afmetingen van de telefoon volgen.

Hoe werkt de Contour 3D-printer

Uren en uren wachten? Nee hoor, het kost maar een paar minuten om een nieuw hoesje voor je smartphone te krijgen. Het hoesje kan niet worden verwijderd voor hergebruik, aangezien het zich direct op de smartphone vormt en wegwerpbaar is. Dus als we een nieuw hoesje willen, moeten we het oude van de smartphone scheuren en een nieuw hoesje maken. Geen zorgen, de cover en het proces beschadigen de smartphone op geen enkele manier. Deze 3D-printer voor smartphonehoesjes is gemaakt door het bedrijf Slickwraps en wordt uitgebracht voor een introductieprijs van net geen €300.

.