Beste muziekspelers voor Android

Een van de belangrijkste activiteiten op elektronische apparaten is het luisteren naar muziek, zodat u uw favoriete nummers kunt beluisteren op weg naar het werk, wachtend op de bus of in de metro. Tot een paar jaar geleden waren MP3-spelers helemaal in, maar nu kun je muziek rechtstreeks op je smartphone afspelen met een breed scala aan digitale muziekspelers, die applicaties zijn met tal van interessante functies.

Muziekspelers voor Android: Music Player

Eén van de absoluut beste muziekspelers op Android is Music Player, een gratis app die hoog wordt gewaardeerd door gebruikers, die de kwaliteit en het gebrek aan reclame waarderen. De kracht is de uitstekende graphics met uitstekende contrasten, en het stelt u in staat om aangepaste afspeellijsten te maken, te luisteren naar individuele nummers of hele albums af te spelen. Het heeft een 5-bands equalizer en filters voor zoekopdrachten.

Muziekspelers voor Android: PowerAmp

Een muziekspeler van gelijke status is PowerAmp, een krachtige en complete speler voor Android. De nieuwste versie is volledig vernieuwd en bevat een nog beter geluidssysteem, ondersteuning voor hoge resolutie, Android Auto en Google Assistant, met een equalizer met 10 banden en een reverb-effect. Het beschikt ook over uitgebreide graphics, compatibiliteit met MP3, MP4, M4A, WMA en vele andere formaten, een sampler en een afspeelsysteem zonder pauzes.

Muziekspelers voor Android: Musixmatch

Een van de beste Android muziekspelers is Musixmatch, een interessante applicatie die, naast het afspelen van audiobestanden, een aantal zeer nuttige speciale functies biedt. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek van Spotify, YouTube en Pandora, waarbij de songteksten in de oorspronkelijke taal worden weergegeven of de vertaalde versies in het Italiaans. Er is ook de functie Picture-in-Picture, waarmee u een miniatuurvenster kunt verlaten en de app kunt afsluiten, om andere programma’s te gebruiken zonder het afspelen te onderbreken, terwijl de premiumversie ook een offline modus bevat.

Muziekspelers voor Android: Winampt Music Player

Een zeer populaire app voor gebruikers is Winampt Music Player, waarvan de nieuwste versie in juni 2019 werd uitgebracht. Deze mediaspeler is compatibel met een groot aantal audioformaten, waaronder WAV, FAC, MP3 en MIDI, stelt u in staat uw favoriete tracks te zoeken in albums, afspeellijsten of op genre, biedt een vrij effectieve 5-bands equalizer en eenvoudige maar functionele graphics. Alle lijsten kunnen worden aangepast aan uw behoeften, en de app ondersteunt ook elk model hoofdtelefoon en Bluetooth-connectiviteit.

Muziekspelers voor Android: n7player Music Player

De n7player wordt door velen beschouwd als de beste muziekspeler voor Android. Het is een volledige applicatie met geavanceerde functies, beschikbaar in zowel gratis als betaalde versies. Het is een van de weinige apps die het volume zelf in real time optimaliseert, wat vooral ideaal is voor gevarieerde muziekbibliotheken, met ondersteuning voor vele formaten zoals MP4, MP3, OGG, AAC en WMA. n7player heeft een 10-bands grafische equalizer, een basversterker en dynamische wachtrijen voor nummers die wachten om te worden afgespeeld.

Muziekspelers voor Android: XenoAmp Music Player

Een goed alternatief voor Android is XenoAmp, een muziekspeler van goede kwaliteit die garant staat voor prettig en soepel luisteren. Het programma heeft een equalizer om de geluidskwaliteit aan te passen, met een onbeperkt aantal presets om in te stellen, is compatibel met formaten als MP3, M4A, WMA, MPC en APE, en u kunt gedifferentieerde audio configureren voor dockstations, koptelefoons en Android Auto. Natuurlijk kunt u afspeellijsten maken en tracks zoeken op genre, naam of album.

Muziekspelers voor Android: PlayerPro Music Player

In de strijd tussen de beste Android muziekspelers is er ook PlayerPro, een gratis app met in-app advertenties en een betaalde app zonder advertenties. Deze audiospeler zit boordevol functies, waaronder een stille timer met fade-out, het delen van meldingen met uw contactpersonen en ondersteuning voor hoofdtelefoons. Er is een leuke shake-optie om van nummer te wisselen met een flick van de smartphone, keuze uit vijf verschillende grafische ontwerpen, bestandsimport, muziekstatistieken en een 5-bands equalizer.

Muziekspelers voor Android: Double Twist Player

Diegenen die muziek van Apple Music naar Android willen importeren, kunnen de Double Twist Player gebruiken, een geweldige manier om Apple-apps te synchroniseren met je smartphone, of hem via USB of Wi-Fi aan te sluiten op een Mac OS PC. Dit is een soort alles-in-één-app, die een compleet pakket aan diensten biedt, van het streamen van muziek, foto’s en video’s tot het maken van dynamische afspeellijsten, inclusief de mogelijkheid om high-definition albumhoezen legaal te downloaden.

Muziekspelers voor Android: BlackPlayer

Beschikbaar in de Google Play Store voor gratis of in de premium versie, BlackPlayer is een geweldige muziekspeler-app voor Android, met widgets waarmee je het afspelen kunt starten zonder de app te openen. Tot de interessantste functies behoren de grafische equalizer met 5 banden, filterzoekopdrachten, nieuwe aangepaste afspeellijsten en de slaaptimerfunctie, om te voorkomen dat u in slaap valt terwijl de tracklijst wordt afgespeeld. Het is ook mogelijk om de nummers als beltonen op de telefoon in te stellen, zodat de waarschuwing snel en gemakkelijk kan worden aangepast.

Muziekspelers voor Android: Jamendo Music

Jamendo is een muziekspeler die kan bogen op een van de grootste bibliotheken, met meer dan 500.000 nummers die beschikbaar zijn voor gebruikers die de toepassing downloaden van de Play Store van Google. Binnen de catalogus is het mogelijk om nummers te beluisteren in streaming, of ze gratis te downloaden, zonder iets te betalen om je favoriete muziek te downloaden. Een andere toegevoegde functie zijn de 13 radiostations, die elk gewijd zijn aan een ander muziekgenre, van Jazz tot Pop, Klassiek tot Rock, en zelfs originele compilaties gemaakt door Jamendo.

Muziekspelers voor Android: VLC voor Android

Hoewel VLC niet beschouwd wordt als een van de beste muziekspelers voor Android, is het eigenlijk een heel onderschatte app. Het scoort hoge cijfers in de winkel en wordt geprezen door veel gebruikers die dit smartphone-programma al jaren gebruiken en het altijd goed hebben gevonden. De app biedt een functionele en complete audiospeler zonder advertenties, zelfs in de gratis versie, evenals multi-track ondertiteling en ondersteuning voor alle belangrijke formaten, zoals MKV, MP4, AVI en OGG.

Muziekspelers voor Android: Neutron Music Player

Voor degenen die niet alleen een muziekspeler willen downloaden, maar ook een geavanceerd audiobeheersysteem, is Neutron Music Player zeker de juiste app. De app biedt weergave in 32- en 64-bit HD-resolutie, onafhankelijke decodering, het DAP-programma voor basmodulatie, het maken van afspeellijsten en een grafische equalizer met 21 voorinstellingen. De app is 5 dagen gratis beschikbaar, daarna moet je je abonnement activeren, maar voor wie graag met audio prutst, is het zeker de app voor jou.

Muziekspelers voor Android: Pi Music Player

Tot de beste Android muziekspelers wijzen we ook Pi Music Player aan, een app die perfect werkt als muziekspeler, met een 5-bands equalizer, Bass Boost systeem, 3D reverb en 10 presets inbegrepen. Deze smartphone-applicatie heeft een ingebouwde bestandsmanager om snel audiotracks te vinden, plus 25 verschillende achtergronden, 4 thema’s en een timerfunctie om de luistertijd te beheren. De app is gratis en behoorlijk populair, plus hij is compatibel met het Android Auto-systeem.

Muziekspelers voor Android: NRG Player

Als u op zoek bent naar een app om verbinding te maken met Android Auto, kunt u ook kiezen voor NRG Player, een gratis programma dat zonder extra kosten kan worden gedownload uit de Google Play Store. Met de muziekspeler kunt u bepaalde formaten comprimeren om de bestandsgrootte te verkleinen zonder aan kwaliteit in te boeten. Hij beschikt over een 10-bands equalizer met voorinstellingen, effecten en hoofdtelefoonmodulatie. De grafische interface kan ook worden aangepast, met 5 categorieën voor nummers die in uw afspeellijsten kunnen worden opgenomen.

Muziekspelers voor Android: MP3 Player

Een must is MP3 Player, een uitstekende muziekspeler voor Android die een geweldige luisterervaring biedt. Via de app kunt u alle nummers op uw smartphone beheren, het geluid aanpassen met de grafische equalizer, de bas regelen en zelfs een reverb-effect toevoegen. Het ondersteunt een verscheidenheid aan formaten, waaronder MP3, MIDI, APE, AAC en WAV, en de afspeelvolgorde kan worden aangepast of willekeurig. U kunt ook tracks delen met uw contacten en afspeellijsten maken op basis van uw smaak.

Muziekspelers voor Android: Music Player Audio Player

Music Player is een populaire muziekspeler in de Google Store, een gratis toepassing die functies biedt zoals het automatisch scannen van bestanden, een 5-bands equalizer, 22 voorinstellingen en 20 verschillende achtergrondafbeeldingen. Het werkt als een muziekspeler voor Android smartphones, is compatibel met hoofdtelefoons en Bluetooth-verbindingen, kan afspeellijsten maken op artiest, genre en album, de details van de audiotracks bewerken en tracks wijzigen met een simpele beweging van de pols.

Muziekspelers voor Android: Pulsar Music Player

De laatste app die we willen uitlichten, maar zeker niet de minste, want het is een goede muziekspeler, is Pulsar. Deze multimedia muziekspeler voor Android heeft een uitstekende grafische interface, met animaties en de mogelijkheid om elk nieuw gebruikersprofiel aan te passen. Tot de meest interessante functies behoren snelle zoekopdrachten, slimme afspeellijsten met nummers aangeduid door voorkeuren, afspelen zonder pauze, mappen aanmaken en automatisch afsluiten met timer.