Hoe krijg je een €15 voucher op de Amazon app

Amazon biedt een €15 voucher aan voor eerste gebruikers: hier is hoe je hem krijgt

Amazon lanceert een nieuw initiatief voor zijn klanten en biedt een €15 voucher aan op de speciale e-commerce app. Om de voucher te krijgen, moet u zich registreren en voor het eerst inloggen op de Amazon-app tussen 4 november 2020 en 15 januari 2021.

De aanbieding is dus alleen geldig als u zich tijdens de actieperiode voor het eerst aanmeldt op de Amazon-app. Wie al klant is maar zich in het verleden heeft aangemeld, kan niet van het aanbod profiteren. Klanten die tegen 30 september een account hebben aangemaakt en zijn geselecteerd, zullen een e-mail of kennisgeving van Amazon.co.uk ontvangen waarin zij worden uitgenodigd om voor de eerste keer in te loggen. De Amazon-voucher is alleen beschikbaar voor wie de app gebruikt voor Android-smartphones of iPhones. Klanten die de app openen vanaf Android-tablets, iPads en Windows-apparaten, zowel smartphones als tablets, komen niet in aanmerking.

Hoe krijg je de Amazon-voucher op de app

Amazon lanceert een nieuw aanbod voor klanten die voor 30 september 2020 een account hebben aangemaakt en nog nooit op de speciale app hebben ingelogd. Wie tussen 4 november 2020 middernacht en 15 januari 2021 voor het eerst inlogt op de Amazon-app, ontvangt een waardebon van 15 euro die hij kan besteden in de e-commerce van Jeff Bezos.

Als de gebruiker in aanmerking komt voor de promotie, verschijnt er een banner op het startscherm waarop hij kan klikken en die hem doorverwijst naar de Amazon-pagina voor de huidige promotie. Als de banner niet onmiddellijk verschijnt, moet u door de app scrollen totdat u deze vindt en er vervolgens op klikken.

Als u zich al vóór 4 november 2020 voor het eerst bij de app hebt aangemeld of na 30 september 2020 een account hebt aangemaakt, ziet u de woorden “Sorry, u komt niet in aanmerking voor deze aanbieding”.

Hoe gebruik je de Amazon-voucher in de app

Na het klikken op de juiste banner in de app wordt de Amazon-voucher van £15 automatisch toegepast op het account van de gebruiker, maar deze is niet zichtbaar en de korting wordt direct in mindering gebracht op het eindsaldo van de eerste in aanmerking komende bestelling.

Om de voucher te kunnen gebruiken moet je vóór 31 januari 2021 via de Amazon-app een bestelling plaatsen van ten minste £30 voor producten die “Verkocht en verzonden door Amazon” zijn. De korting geldt niet voor boeken, digitale producten zoals ebooks, Alexa, Amazon Echo apparaten, Fire Stick TV’s en MP3’s, en ook niet voor alcohol, Cadeaubonnen, Kindle ereaders en Fire tablets. Bovendien zijn producten die door derden op de Amazon Marketplace en Amazon Warehouse Deals worden verkocht, uitgesloten.

De voucher kan slechts eenmaal en voor één account worden gebruikt en kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties, noch worden overgedragen aan andere gebruikers. Bovendien moet u de 1-klik winkelmodus deactiveren indien deze eerder geactiveerd was om ze te kunnen gebruiken. In geval van terugzending of annulering van de met de bon betaalde bestelling, wordt de waarde van de 15 euro niet terugbetaald en kan deze niet opnieuw worden gebruikt. en op elk moment.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce sites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.