Hoe krijg je Amazon Prime gratis zonder creditcard

Prime is de abonnementsdienst van Amazon en biedt verschillende voordelen, maar er is een manier om het gratis te krijgen voor 30 dagen of zonder creditcard

Amazon Prime is een abonnementsdienst waarbij je een creditcard of bankrekening op je account moet zetten als betaalmethode. Er zijn echter manieren om het gratis te krijgen, zoals een 30-dagen proefabonnement of een 90-dagen proefabonnement als je student bent, of om alternatieve betaalmethoden te gebruiken.

De Prime service stopt niet bij snelle en onbeperkte eendaagse leveringen, maar biedt veel meer. Het abonnement van 3,99 pond per maand of 36 pond per jaar omvat toegang tot streaming films en tv-series van Prime Video, gamercontent van Prime Gaming, meer dan honderden ebooks in Prime Reading en ook meer dan 2 miljoen muzieknummers van Amazon Music. Naast speciale kortingen zoals Flash Deals of de tweedaagse Prime Day, die in 2020 gepland is voor 13 en 14 oktober. Om toegang te krijgen tot de dienst moet u een Amazon-account aanmaken en uw betaalmethode kiezen: hier zijn de beschikbare methoden.

Amazon Prime, hoe krijgt u het gratis

Om Amazon Prime gratis te gebruiken, kunt u de eerste keer dat u uw abonnement activeert, toegang krijgen tot de gratis proefversie. Als u zich aanmeldt voor de dienst, krijgt u een gratis proefperiode van 30 dagen, of 90 dagen als u zich abonneert op Prime Student, waarna de verlenging automatisch gebeurt en u begint te betalen voor uw abonnement. Als u van telefoonmaatschappij of andere thuisaanbieder wilt veranderen, zijn er bedrijven die Amazon Prime soms gratis aanbieden als onderdeel van het abonnementsgeld. Daarom zou u, voordat u het activeert, kunnen controleren of uw telefoon- of elektriciteitsaanbieder Prime-aanbiedingen heeft waar u toegang toe heeft.

Amazon Prime, hoe te betalen zonder creditcard

Amazon staat niet toe dat u aankopen of abonnementen met PayPal betaalt, maar eist dat u een betaalmethode naar keuze registreert tussen een creditcard, bankpas of betaalpas, en een directe koppeling met uw bankrekening. Hoewel niet expliciet vermeld, is het ook mogelijk om prepaid kaarten te registreren als voorkeursbetaalmethode op uw Amazon-account. Het belangrijkste is dat de prepaidkaart op het moment van aankoop is opgewaardeerd met het te schalen bedrag.

Amazon Prime, hoe voer je je betaalmethode in

De betaalmethode moet worden ingesteld voor je Amazon-account en is dezelfde als die waarmee je je abonnement op Prime-diensten betaalt. Als u al een account hebt, kunt u uw betalingswijze controleren of wijzigen door in te loggen op de website en vervolgens het pad Accounts & Lijsten > Mijn account > Uw betalingen te volgen. Op dit punt vraagt de website u meestal om opnieuw te verifiëren door uw wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot de betalingspagina.

Eenmaal geopend, kunt u uw geregistreerde credit- en debetkaarten controleren, het saldo van de Amazon-cadeaubonnen die u hebt ontvangen, evenals de mogelijkheid om andere credit- en debetkaarten, of een bankrekening toe te voegen door simpelweg uw BIC- en IBAN-code in te voeren. Zodra je de gewenste betaalmethode hebt ingesteld en Prime hebt geactiveerd, hoef je alleen nog maar te wachten op de kortingen en Flash-aanbiedingen van Prime Day en te profiteren van de voordelen.

Diegenen die zich nog niet hebben geabonneerd op Amazon Prime, kunnen hun gratis proefabonnement van 30 dagen activeren door hier te klikken.