Waar kun je Napoli – Arsenal kijken op gratis televisie en live streaming

Ontdek hoe je Napoli – Arsenal kunt kijken op gratis televisie en live streaming op smartphones, computers en tablets

Een binnen- of buitenwedstrijd voor Napoli. De ploeg onder leiding van Ancelotti staat vanavond tegenover Arsenal, in een wedstrijd die geldt voor de return leg van de kwartfinales van de Europa League 2018-2019. Napoli moet de 2-0 van de eerste wedstrijd ongedaan maken: een moeilijke opgave, maar niet onmogelijk.

Nu het kampioenschap zo goed als voorbij is (Juventus heeft nog maar één punt nodig voor hun achtste Scudetto op rij), is de Europa League de enige trofee die Napoli nog kan winnen. De Azzurri hebben tot nu toe een slecht seizoen achter de rug. Ze kwamen niet verder dan de voorronde van de Champions League en lopen nu ook het risico om uit de Europa League te vallen. Ancelotti speelt voor alles wat hij kan krijgen en zal vanavond de best mogelijke opstelling opstellen: Insigne en Milik in de aanval. Arsenal is een ploeg die veel te lijden heeft op de weg en veel doelpunten tegen krijgt, maar Napoli heeft alle geloofsbrieven om het resultaat van de eerste leg ongedaan te maken. Het belangrijkste is dat we geen doelpunten tegen krijgen.

Napoli tegen Arsenal is gratis te zien op TV8 en live op SkySport Uno (kanaal 201). Napolitaanse fans zullen Napoli – Arsenal gratis live kunnen streamen: hier is hoe dat moet.

Napoli – Arsenal: tijd

De aftrap van Napoli – Arsenal is om 21:00 uur in het Stadio San Paolo.

Hoe kijk je Napoli – Arsenal op gratis tv

TV8, een digitale aardse zender, zal Napoli – Arsenal free-to-air uitzenden, de return leg van de 2018 -2019 Europa League kwartfinales. Om Napoli – Arsenal gratis op TV te zien, hoeft u geen Sky-abonnement te hebben (dat de rechten heeft voor alle Europa League-wedstrijden), maar stemt u gewoon af net voor 21:00 op TV8. Napoli-fans kunnen Napoli v Arsenal live bekijken via streaming op TV8.

Hoe kijk je Napoli v Arsenal op Sky

Als je Sky-abonnee bent, kun je Napoli v Arsenal kijken op SkySport Uno (201). Het commentaar voor de wedstrijd begint om 20.00 uur met een link-up vanuit de studio en live commentaar om 21.00 uur. Na afloop van de wedstrijd zullen er interviews zijn met de coaches. De andere drie wedstrijden van de kwartfinales van de Europa League 2018-2019 zijn ook te volgen op Sky. Voetbalfans kunnen Napoli v Arsenal ook streamen op SkyGo, het on-demand platform van Sky TV.

Hoe kijk ik Napoli v Arsenal live op SkyGo

Als je niet in het stadion bent of de wedstrijd niet op de gratis tv kunt zien, is een goed alternatief om Napoli v Arsenal live te kijken op SkyGo, de on-demand dienst van satelliet-tv.

Om SkyGo te gebruiken, moet u een Sky-abonnee zijn, een profiel op de Sky-website hebben en een van de ondersteunde apparaten gebruiken (smartphone, computer en tablet). De SkyGo-app kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store

Om Napoli v Arsenal live te volgen, moet u SkyGo opstarten, uw referenties invoeren en klikken op TV-kanalen. Een pagina zal openen met alle kanalen die beschikbaar zijn voor streaming op het platform en scroll naar beneden om SkySport Uno te vinden. Selecteer het kanaal en klik op de knop “Afspelen”. Binnen enkele seconden begint Napoli v Arsenal te streamen.

Hoe kijk je Napoli v Arsenal in gratis streaming op de website van TV8

Als je geen Sky-abonnement hebt, kun je Napoli v Arsenal live in gratis streaming op de website van TV8 kijken. U hoeft geen apps te downloaden, u te abonneren of u te registreren voor de dienst. Ga gewoon naar de website van TV8.

Om Napoli – Arsenal free streaming te kijken, opent u de browser op uw apparaat en voert u de URL van de website van TV8 in. Binnen enkele seconden wordt de startpagina geopend en begint het kanaal automatisch te streamen. Vanaf 21:00 uur kunt u Napoli v Arsenal live en gratis volgen via de website van TV8.

Als u de wedstrijd niet op uw smartphone kunt streamen, kunt u Napoli v Arsenal live volgen via de website van Virgilio Sport.