Hoe Netflix in Italië te kijken op je computer, smartphone en smartTV

Als je geabonneerd bent op Netflix, kun je tv-series, films, documentaires en anime kijken op je computer, smartphone en tv. Dit is hoe

Netflix, dat sinds 2015 in Italië beschikbaar is, heeft het Italiaanse publiek langzaam voor zich gewonnen: veel originele tv-series, films, documentaires, anime en content voor kinderen. Netflix in Italië kan worden bekeken op verschillende apparaten: smartphones, computers en zelfs smart-tv’s.

Om de films en tv-series op het videostreamingplatform te bekijken, moet je een abonnement nemen op Netflix, dat varieert afhankelijk van de kwaliteit van de inhoud en het aantal gelijktijdige toegangen op hetzelfde account. De prijzen van Netflix variëren van minimaal €7,99 tot maximaal €11,99. Wie wil uitproberen hoe Netflix werkt, maar niet wil betalen voor een abonnement, kan de dienst een maand lang gratis uitproberen en later beslissen of hij de ervaring wil voortzetten door te betalen. Hier is hoe je Netflix in Italië kunt kijken vanaf computers, smartphones en smart-tv’s.

Hoe Netflix Italië te kijken vanaf een computer

Netflix draait sinds 2015 in Italië en een van de meest gebruikte apparaten om het streaming videoplatform te bekijken is zeker de computer. Je hoeft geen computerexpert te zijn om je favoriete tv-serie op Netflix te kunnen kijken of na het eten te kunnen ontspannen met een film. De eerste stap om Netflix te kijken in Italië vanaf uw computer is om uw browser te starten en naar de website van de online streaming service te gaan en uw referenties in te voeren. Zodra u deze stap hebt voltooid, hebt u toegang tot het programma Netflix Italia. Het videostreamingplatform is compatibel met de browsers Chrome, Firefox, Internet Explorer, Microsfot Edge en Opera. Er is geen verschil tussen Windows- en macOS-computers. De enige problemen zijn voor Linux-gebruikers, die Netflix alleen via Google Chrome zullen kunnen bekijken.

Hoe Netflix te kijken in Italië op een smartphone

Er is geen tekort aan Netflix-apps om op je mobiele apparaat te installeren. Om Netflix te kijken op Android moet je naar de Google Play Store gaan, zoeken naar het streaming video platform in het zoekveld en dan klikken op Installeren. Zodra de installatie is voltooid, moet je je aanmelden bij Netflix met je inloggegevens en dan kun je kiezen wat je wilt kijken.

Om Netflix op iOS te bekijken, is de procedure zeer vergelijkbaar. U moet naar de App Store gaan, zoeken naar de Netflix-app en deze downloaden naar uw iPhone of iPad. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, moet je je aanmelden met je inloggegevens en kiezen welke film, tv-serie of documentaire je wilt bekijken.

Op smartphones en tablets kun je Netflix-films en tv-series ook offline bekijken door ze rechtstreeks op je apparaat te downloaden. Deze functie is niet beschikbaar voor alle content.

Hoe kijk je Netflix op je smartTV

De Netflix-app is niet alleen beschikbaar op smartphones en tablets, maar ook op smartTV’s. Als je je afvraagt hoe je Netflix op je tv kunt kijken, is het antwoord heel eenvoudig: als de app nog niet op je smart-tv is geïnstalleerd, moet je deze downloaden in de online winkel van je tv-fabrikant.