De beste kerstfilms om te kijken op Netflix

Voor jong en oud, hier zijn de beste deals van het streamingplatform Netflix om 25 december door te brengen gewikkeld in feestdagenmagie

Als je je cadeaus hebt uitgepakt en genoten hebt van de vele gangen tijdens de lunch, is het enige wat je nog te doen staat de rest van de dag op 25 december in alle rust en ontspanning door te brengen. Een geweldige manier om dit te doen is door een van de vele kerstfilms te kijken die beschikbaar zijn op Netflix: het is de juiste keuze om je ook op het kleine scherm te laten omhullen door de magie van het feestseizoen.

Er zijn in december verschillende films met een kerstthema beschikbaar op het streamingplatform. Er zijn films voor alle smaken en leeftijden: komisch, hartverwarmend, romantisch… Als je een fan bent van het genre, kun je kijken naar Love Hard, met in de hoofdrol een meisje uit Los Angeles dat besluit haar vriendje uit East Coast, die ze ontmoet via een dating app, te verrassen voor de feestdagen. Plannen gaan natuurlijk niet zoals gepland! Een van de titels voor jongere kijkers is A Boy Called Christmas, dat in 2021 uitkomt en gebaseerd is op de gelijknamige roman van Matt Haig. Hier zijn de andere kerstfilms om te kijken op Netflix.

Christmas With Dad

In deze familiekomedie van een uur en 45 minuten ontdekken vier ruziënde zussen de betekenis van saamhorigheid wanneer hun langverloren vader voor kerst verschijnt in hun statige familiehuis. De cast bestaat uit Elizabeth Hurley, Kelsey Grammer, April Bowlby en John Cleese.

In the Shoes of a Princess – Chasing the Star

In deze film van een uur en 46 minuten verwisselt de mooie hertogin van Montenaro, Margaret, een week voor Kerstmis van plaats met een doodgewone Chicagoan, Stacey genaamd, die sprekend op haar lijkt. Dankzij de magie van Kerstmis wordt de edelvrouw verliefd op Staceys knappe collega, die op zijn beurt valt voor de onstuimige prinselijke verloofde van de hertogin.

Een kasteel voor Kerstmis

In deze kerstromance van een uur en 39 minuten reist de beroemde Amerikaanse schrijfster Sophie Brown (gespeeld door Brooke Shields) naar Schotland om een schandaal te ontvluchten. Daar raakt ze gefascineerd door een prachtig kasteel en is ze van plan het te kopen, maar de norse hertog Myles (Cary Elwes), de eigenaar, is er niet van overtuigd dat hij het aan een buitenlander wil verkopen. Ondanks voortdurende botsingen zoeken de twee naar een oplossing en vinden ze veel meer dan waar ze op hadden gerekend.

Christmas in California – City Lights

Deze romantische film van een uur en 30 minuten die in 2021 is uitgebracht, is het vervolg op Christmas in California (ook beschikbaar op Netflix). In het vervolg is een jaar verstreken sinds Callie en Joseph verliefd werden en gelukkiger dan ooit zijn op hun boerderij en wijnmakerij. Zakelijke en familiale verplichtingen dwingen hen echter terug te keren naar San Francisco. De gebeurtenissen die hen te wachten staan, bedreigen hun romance, die zal moeten bewijzen sterk genoeg te zijn om elk obstakel te overwinnen.

.