Hoe kijk je naar de Olympische Spelen streaming op Eurosport

Het Olympisch spektakel is in volle gang: een week later is de competitie in Tokyo 2020 heviger dan ooit, hier is hoe je de Olympische Spelen streaming kunt volgen.

De Olympische Spelen van Tokyo 2020 zijn al een week aan de gang en de eerste verdelingen zijn al naar buiten gekomen: China voert de medailletabel aan met 19 goud en 21 andere medailles, gevolgd door Japan, dat 17 eerste plaatsen heeft behaald. Italië won slechts twee gouden medailles, maar de atleten van de Bel Paese behaalden in totaal 20 waardevolle klasseringen.

De Olympische Spelen hebben vanaf nu tot 8 augustus nog heel wat te vertellen en het is de moeite waard om, zij het van een afstand en via een scherm, te kijken naar een sportevenement dat van oudsher in staat is gebleken voor veel opwinding te zorgen en waar al drie jaar naar wordt uitgekeken, sinds de acute fase van de pandemie van vorig jaar de organisatoren voorstelde een drastische maatregel te nemen, namelijk om ze met een jaar uit te stellen. Dus hier is hoe je de Olympische Spelen in streaming op Eurosport kunt bekijken, en het Olympische spektakel vanuit het comfort van je eigen huis kunt meemaken via een tv en een internetverbinding.

Tokio 2020 live op Discovery+

De meest uitgebreide optie om de Olympische Spelen op Eurosport te volgen is Discovery+, een streamingkanaal dat meer dan 3.000 uur aan live verslaggeving vanuit Tokio biedt. De omroep heeft een ongelooflijke hoeveelheid verslaggeving over het Olympisch evenement samengesteld, met 30 themakanalen die elk gewijd zijn aan een specifieke sport. Hierdoor kunnen abonnees de Olympische Spelen van 2020 in Tokio volgen, maar als het evenement ten einde loopt, kunnen abonnees dankzij de aanwezigheid van de twee Eurosport-kanalen op Discovery+ ook kijken naar Grand Slam-tennis, Grand Tour-wielrennen, motorsport, voetbal en wintersport. Eurosport op Discovery+ is de plek om elke minuut, elke medaille die in Tokyo 2020 wordt uitgereikt en elke held live en on demand te volgen.

Het Discovery+-aanbod waarmee je de Olympische Spelen kunt volgen, bestaat uit een maandabonnement vanaf €7,99 met de optie om het apparaat van je keuze te gebruiken: er is de app voor iOS- en Android-smartphones en -tablets, maar ook toegang via pc, tv en dongles zoals Amazon Fire TV Stick of Google Chromecast. Het alternatief, dat erg goedkoop is in vergelijking met de maandelijkse kosten, is een jaarabonnement: voor slechts 29,99 euro kan men niet alleen naar de Olympische Spelen van Tokio kijken, maar ook een heel jaar lang naar de programmering van Discovery+, inclusief de Eurosport-kanalen.

Het aanbod van Discovery+ gaat verder dan sport

Het abonnement Discovery+ bevat ook programmering van een ander soort dan sport: het platform zit boordevol succesvolle programma’s zoals Huwelijk op het eerste gezicht Italië, De boer zoekt een vrouw, Naked Attraction Italië, Davide Cironi Presents: Queens, Love Island, WWE, Man vs Food, enzovoort, dus er is genoeg te kiezen. Kortom, er is voor elk wat wils.

Genieten van het streamingaanbod van Discovery+ is eenvoudig en kan via onderstaande link:

Aanmelden bij Discovery+ om de Olympische Spelen van Tokio 2020 live te volgen/p>

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. Als u een aankoop doet via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.