Galaxy Z Fold3 en Flip3: de gelekte video

Het wachten op de Galaxy Z Fold3 en Z Flip3 is voorbij, maar het is sprankelend gemaakt door een advertentie die het bedrijf heeft gelekt waarin de meest interessante aspecten van hen worden gepromoot

Met nog maar twee dagen te gaan voor het Galaxy Unpacked-evenement, is Samsung de ster geweest van een grote preview van de 2021 “hoogtepunten”, de volgende generatie foldables. Het is niet duidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar wat lijkt op een van de commercials die het bedrijf over de hele wereld zal uitzenden om de Galaxy Z Fold3 en Z Flip3 te promoten, is online opgedoken.

Als vlaggenschip in het assortiment van de Koreaanse fabrikant, is er begrijpelijkerwijs veel anticipatie op Samsung’s aankomende foldables. En de commercial die op het web is verschenen, onthult enkele kaarten die Samsung – dat durven we te wedden – liever verborgen had gehouden in de aanloop naar de streaming-lancering op 11 augustus. Zoals we inmiddels weten, zullen op het Galaxy Unpacked-evenement enkele van de meest interessante producten te zien zijn waarmee de fabrikant uit Seoul het jaar hoopt af te sluiten op een hoge noot qua verkopen en populariteit onder liefhebbers, om zo een moeilijke periode achter zich te laten, de laatste waarin het werd ingehaald door Xiaomi in de Europese verkoopranglijst.

Galaxy Z Flip3 opent Samsung-commercial

Er bestaat weinig twijfel over dat de commercial die op het web is beland echt zo’n commercial is waar Samsung op rekent om de verkoop van de twee nieuwe opvouwbare apparaten aan te jagen, al was het maar vanwege de kwaliteit van de beelden die het echt onmogelijk maken te geloven dat het het werk zou kunnen zijn van een of andere enthousiasteling of iemand die probeert chaos te creĆ«ren rond de twee producten.

Om de stelling verder te bevestigen is er het feit dat de video een paar uur na publicatie is verwijderd, wellicht op instigatie van Samsung zelf. De commercial bevat een van de populairste nummers ter wereld, Believer van Imagine Dragons, waarvan de titel aan het begin van de commercial wordt getoond via het handige externe display van de Samsung Galaxy Z Flip3, de eerste hoofdrolspeler van de 30 seconden durende commercial.

En het is het externe display waar de film zich op richt, dat “groter en veelzijdiger” zal zijn dan het display dat in de eerste generatie Galaxy Z Flip zat. Een van de meest interessante aspecten van de Galaxy Z Flip3 is de mogelijkheid om gebruik te maken van het clamshell-mechanisme, zodat het scherm op zichzelf kan staan tijdens bijvoorbeeld een videogesprek.

Galaxy Z Fold3 sluit Samsung’s commercial

Na een van de sterke punten van de Galaxy Z Flip3 te hebben onderzocht, richt de commercial zich op de Galaxy Z Fold3, die ondersteuning zal hebben voor de S Pen. De commercial richt zich op de Galaxy Z Fold3, die ondersteuning zal hebben voor de S Pen. Het is een langverwachte kans om de stylus te gebruiken die Samsung’s Galaxy Note-lijn beroemd heeft gemaakt, maar helaas komt er dit jaar geen nieuwe generatie van het apparaat.

Het is geen slechte zaak, want in afwachting van een breuk voor de productfamilie die in de loop der jaren synoniem is geworden met de S Pen, heeft Samsung eerst de Galaxy S21 Ultra uitgerust met pen-ondersteuning, en nu, zoals de commercial bevestigt, zal het hetzelfde doen met de Galaxy Z Fold3, wat veel van de zakelijke gebruikers van het Koreaanse merk zou kunnen overtuigen om over te stappen naar de toekomst van opvouwbare apparaten.

In de commercial wordt vervolgens de schoonheid getoond van een scherm dat zo groot is als dat van de Galaxy Z Fold3, dat in uitgevouwen toestand naar verwachting meer dan 7 inch groot is en een ongelooflijk meeslepende ervaring biedt. Tot slot viert de film de IPX8-vloeistofbestendigheid die zowel de Z Flip3 als de Z Fold3 zullen bieden.