HP multifunctionele printer met 6 maanden gratis inkt

Laten we eens kijken naar de HP DeskJet 2720e, die op Amazon wordt aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs en met een handige cartridge deal met 6 maanden gratis printen

Het is niet zozeer de multifunctionele printer zelf die het door HP aangeboden pakket aantrekkelijk maakt, hoewel de prijs waarvoor u hem op dit uur op Amazon kunt vinden zeer verleidelijk is. Wat het waarschijnlijk waardevoller maakt, is de optie om je aan te melden voor de HP+ abonnementsservice, die momenteel zes maanden gratis inkt biedt.

De HP+ service met HP Instant Ink elimineert de mogelijkheid dat je zonder inkt komt te zitten, terwijl je tot 70% op inkt bespaart. Het is een service die kan worden afgestemd op individuele behoeften: er zijn plannen met verschillende inktkosten en benodigdheden, en wanneer de inkt van HP op is, krijgt u een nieuwe cartridge thuisgestuurd zonder bezorgkosten. In feite worden de inktpatronen (gemaakt van gerecycleerd plastic) verzonden voordat u ze nodig hebt, dankzij het feit dat de printer de fabrikant op de hoogte stelt van de komst van de “reserve”. En met HP Instant Ink is er volledige flexibiliteit: u kunt het plan op elk gewenst moment annuleren of wijzigen.

De kenmerken van de HP DeskJet 2720e

De HP DeskJet 2720e is een multifunctionele inkjetprinter die kan printen, scannen en kopiëren in zwart-wit of kleur. Het heeft een LCD-display voor de basisfuncties, een invoerlade voor 60 vel en een bevredigende afdruksnelheid: tot 7 pagina’s per minuut in zwart-wit, tot 5 in kleur.

In termen van connectiviteit is de HP DeskJet 2720e volledig, niet in de laatste plaats omdat hij, zoals hierboven vermeld, in contact moet blijven met HP’s servers om hen te laten weten wanneer de cartridges bijna leeg zijn: Dual Band Wi-Fi, Wi-Fi Direct, HP Smart App, AirPrint en USB 2.0 zijn allemaal inbegrepen, maar er is geen Ethernet-aansluiting.

U kunt bij de configuratie ook kiezen voor HP+ om een extra jaar commerciële garantie van HP te krijgen. De abonnementsdienst geniet ook de voorkeur omdat de HP DeskJet 2720e firmware bevat die dynamische beveiligingsmaatregelen bevat om het gebruik van niet-HP cartridges met niet-HP chips of elektronische circuits te voorkomen, zodat cartridges die een niet-HP chip of elektronische circuits gebruiken (zoals cartridges van derden) mogelijk niet werken of niet meer werken.

De aanbieding op HP DeskJet 2720e

HP DeskJet 2720e wordt momenteel op Amazon aangeboden voor £59,90 met gratis verzending voor Amazon Prime klanten. De kracht van de multifunctionele printer van HP, evenals in de prijs, is de mogelijkheid om gedachten en de meeste kosten in verband met de cartridges te elimineren dankzij de HP+ service.

Het bedrijf geeft 6 maanden Instant Ink service aan degenen die binnen 7 dagen na de eerste configuratie van de printer besluiten om de service te activeren die, voor een paar euro per maand, u in staat stelt om nooit zonder inkt te komen zitten.

Zeer betaalbare prijzen: beginnend bij minder dan een euro per maand (0,99 euro) voor profielen van 15 afdrukken per maand, dan 2,99 euro per maand voor degenen die niet meer dan 50 afdrukken, en dan omhoog met profielen van 4,99 euro voor 100 pagina’s per maand, 11,99 euro voor 300 pagina’s per maand en ten slotte 24,99 euro voor 700 pagina’s per maand. Er zij op gewezen dat het plan te allen tijde en zonder extra kosten kan worden gewijzigd.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce websites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.