Hoe kijk je Atalanta – Villarreal in Champions League gratis

De Champions League voorronde 16 kwalificatiewedstrijd tussen Atalanta en Villarreal wordt vanavond om 21.00 uur gespeeld: hier is hoe je het gratis kunt kijken via streaming

Gasperini’s Atalanta spelen vanavond voor alles: hun Europese dromen hangen af van een overwinning tegen Unai Emery’s Villarreal. Het is geen onmogelijke opgave voor de Nerazzurri, die zojuist vierde zijn geworden in de Serie A, om te winnen van Villarreal, dat op de dertiende plaats staat in de Spaanse La Liga.

Kampioenschapswedstrijden hebben echter een ander tintje en de muziek voor de aftrap is pure brandstof, zelfs voor de meest worstelende teams. Daardoor is de UEFA Champions League clash tussen Atalanta en Villarreal allesbehalve een uitgemaakte zaak, met Gasperini’s mannen derde op zes punten en Emery’s mannen tweede op één punt. Atalanta is echter heer en meester over haar eigen lot en om een ticket voor de Champions League ronde 16 te bemachtigen, zal ze vanavond in het Gewiss Stadion in Bergamo tegen Villarreal moeten winnen.

Waar kun je de Champions League wedstrijd Atalanta – Villarreal gratis kijken

Een wedstrijd, die tussen Atalanta en Villarreal in de Champions League, cruciaal voor het Europese lot van de Nerazzurri uit Bergamo, de klassieke wedstrijd die geen liefhebber van goed voetbal ooit zou willen missen. De Champions League 2021-2022 is de hoofdrolspeler van een ware revolutie waarin de hand is van Amazon Prime Video, dat de exclusieve uitzending heeft bemachtigd van de 16 beste wedstrijden op woensdag vanaf het begin van de UEFA Champions League 2021-2022.

Geen Sky dan om Atalanta – Villarreal Champions League te zien: de satellietzender zal vanaf dit jaar en voor de komende twee 121 van de 137 wedstrijden op de kalender kunnen uitzenden, waaronder Atalanta – Villarreal vanavond. Dus, waar kan ik Atalanta – Villarreal zien in de Champions League? De wedstrijd van 21.00 uur op woensdag 8 december 2021 zal alleen te zien zijn op live tv en streaming op Amazon Prime Video. Geen traditionele free-to-air-uitzendingen, geen live-verslaggeving op Sky: alleen Amazon Prime Video-abonnees zullen het kunnen bekijken.

Hoe kijk je gratis naar de Champions League-wedstrijd Atalanta – Villarreal

Om de Champions League-wedstrijd Atalanta – Villarreal om 21.00 uur gratis te bekijken, heb je een Amazon Prime Video-account nodig. De verbinding vanuit het Gewiss Stadion in Bergamo begint om 19:30 uur, wanneer de voorwedstrijd van de cruciale Champions League-wedstrijd begint. Sandro Piccinini zal aan de microfoons staan met de technische bijdrage van Massimo Ambrosini.

Hoewel Atalanta tegen Villarreal exclusief is voor Amazon Prime Video-abonnees, kan de wedstrijd gratis bekeken worden dankzij de gratis proefperiode die de e-commerce gigant aanbiedt. Door de proefperiode te activeren, kunt u 30 dagen lang gratis naar de Champions League-wedstrijden kijken die door Amazon Prime Video worden uitgezonden, profiteren van de enorme catalogus van films en tv-series en gratis verzending krijgen op artikelen die bij Amazon zijn gekocht.

Schrijf u nu in op Amazon Prime Video om gratis naar Atalanta – Villarreal Champions League te kijken/p>

Italiaonline presenteert producten en diensten die online bij Amazon en/of andere e-commercesites kunnen worden gekocht. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.