Hoe kijk je UEFA Champions League: Atletico Madrid – AC Milan gratis

De Champions League ronde 16 kwalificatie clash tussen AC Milan en Atletico Madrid vindt vanavond plaats om 21.00 uur: hier is hoe en waar je het gratis kunt kijken

Atletico Madrid’s laatste oproep voor Milan vanavond, 24 november, om 21.00 uur. Ibrahimovic en zijn ploeggenoten moeten in het Wanda Metropolitano Atletico Madrid zien te verslaan, willen ze hun droom om zich te kwalificeren voor de knock-out fases van de UEFA Champions League 2021-2022 niet vaarwel zeggen.

Een doelpunt dat de Rossoneri van Pioli, die na Real Madrid de Champions League-winnaars aller tijden zijn, al te lang ontberen, maar een overwinning tegen de mannen van Simeone alleen zal niet genoeg zijn om zich te kwalificeren voor de ronde van 16. Door het enige punt dat Milan tot nu toe in groep B heeft behaald, hangt de kwalificatie voor de knock-outfase van de Champions League 2021-2022 af van een overwinning tegen Atletico Madrid, maar ook van de resultaten van Liverpool en Porto, de andere twee tegenstanders van de Rossoneri in de groep. Kortom, kwalificatie voor de ronde van 16 is en blijft een uitdaging, maar de eerste stap om die te bereiken is vanavond om 21.00 uur winnen van Atletico Madrid.

Waar te kijken naar Atletico Madrid – Milaan Champions League

Een wedstrijd, Atletico Madrid – Milaan Champions League, die zo cruciaal is voor het Europese lot van de Rossoneri, is de klassieker die geen enkele voetbalfan ooit zou willen missen. De Champions League 2021-2022 is de hoofdrolspeler van een ware revolutie waarin de hand is van Amazon Prime Video, dat de exclusieve uitzending heeft verkregen van de 16 beste wedstrijden op woensdag vanaf het begin van de UEFA Champions League 2021-2022. Er zal dus geen Sky zijn om naar AC Milan – Porto in de Champions League te kijken: de satellietzender zal 121 van de 137 wedstrijden op de kalender van dit jaar en voor de komende twee kunnen uitzenden, waaronder niet Milaan – Atletico Madrid vanavond.

Waar kun je Atletico Madrid – AC Milan in de Champions League dan wel zien? De wedstrijd van 21.00 uur op woensdag 24 november 2021 is alleen te zien op live tv en streaming op Amazon Prime Video. Geen traditionele free-to-air-uitzendingen, geen livestreaming op Sky: alleen Amazon Prime Video-abonnees kunnen ernaar kijken.

Hoe kijk je gratis naar de Champions League-wedstrijd Milan – Atletico Madrid

Om de Champions League-wedstrijd Atletico Madrid – Milan om 21.00 uur gratis te bekijken, heb je een Amazon Prime Video-account nodig. De verbinding vanuit het Wanda Metropolitano-stadion van Madrid begint om 19.30 uur, wanneer de voorwedstrijd van de cruciale Champions League-wedstrijd begint. Sandro Piccinini zal aan de microfoons staan met de technische bijdrage van Massimo Ambrosini.

Hoewel Milan tegen Atletico Madrid exclusief is voor Amazon Prime Video-abonnees, kan de wedstrijd gratis bekeken worden dankzij de gratis proefperiode die de e-commercegigant aanbiedt. Door de proefperiode te activeren, kunt u 30 dagen lang gratis naar de Champions League-wedstrijden kijken die door Amazon Prime Video worden uitgezonden, profiteren van de enorme catalogus van films en tv-series en gratis verzending krijgen op artikelen die bij Amazon zijn gekocht.

Schrijf u nu in op Amazon Prime Video om gratis naar Atletico Madrid – AC Milan Champions League te kijken/p>

Italiaonline presenteert producten en diensten die online bij Amazon en/of andere e-commercesites kunnen worden gekocht. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.