Facebook, schrijf kusjes en stuur geanimeerde hartjes naar wie je maar wilt

Facebook heeft een nieuwe functie geïntroduceerd, schrijf gewoon het woord Kisses op je profiel om je muur te “overspoelen” met heel veel hartjes

Facebook introduceert een nieuwe functie om de muren van zijn gebruikers te animeren. Het is nog niet bekend of dit een speciale gelegenheid is of een permanent kenmerk. Zeker is dat op dit moment, als we het woord ‘Kisses’ typen op ons profiel, de hele pagina overspoeld zal worden met een ‘douche’ van hartjes.

Het is zeker niet de eerste keer dat het beroemde social media bedrijf speciale geanimeerde emoticons heeft gemaakt. Onlangs werd bijvoorbeeld een bloemenreactie ingevoerd om Moederdag te vieren. En onlangs werd ook een speciale reactie op opmerkingen met de kleuren van de regenboog gecreëerd. In dit geval heeft Facebook echter besloten ‘liefdevoller’ te zijn en zal onze wall overspoelen met hartjes door simpelweg het woord ‘Baci’ (kusjes) in te typen.

Facebook binnengevallen door kusjes

Op dit punt zal de vraag voor de trouwste gebruikers van Facebook er slechts één zijn: hoe kunnen we hartjes op onze wall krijgen? Simpel, het enige wat we moeten doen is een bericht op ons profiel publiceren met het woord Baci. In de praktijk, na dit te doen, zal onze muur worden binnengevallen door kleine hartjes. Het enige wat we moeten doen is opnieuw klikken op het woord Baci, dat het sociale netwerk in het roze zal markeren, om de douche van harten opnieuw te activeren. Als we de gekleurde achtergronden in de berichten gebruiken, zal het woord in plaats daarvan onderstreept zijn en altijd aanklikbaar. Op dit moment hebben gebruikers deze nieuwe functie verwelkomd, zozeer zelfs dat Facebook de afgelopen uren is overspoeld met hartjes. Blijkbaar is de functie niet gekoppeld aan een verjaardagskus, maar het sociale netwerk kan binnenkort uitleggen waarom.