Hoe Facebook-video’s naar iPhone te downloaden

Om video’s van Facebook naar iPhone te downloaden, kunt u applicaties (Browser en Bestandsbeheer voor documenten) of webdiensten zoals pasty gebruiken.link

Als u Facebook vaak gebruikt, komt u vroeg of laat een video tegen op het sociale netwerk die u wilt opslaan op uw smartphone, omdat u hem leuk vindt of omdat u hem later met uw vrienden wilt delen in andere toepassingen.

Om een Facebook-video naar uw iPhone te downloaden, moet u een ad hoc-applicatie gebruiken of een dienst die door een derde partij is ontwikkeld. In feite is het standaard niet mogelijk om video’s van het sociale netwerk te downloaden.

Er zijn verschillende applicaties beschikbaar in de Apple Store die u in staat stellen om dit te doen. Een van de beste is zeker Browser en Bestandsbeheerder voor Documenten: het is een zeer eenvoudige dienst om te gebruiken: met slechts een paar klikken kunt u video’s downloaden. Een dienst die is ontwikkeld door een derde partij is pasty.link, een website die de mogelijkheid biedt om video’s van vele platforms te downloaden.

Voordat u video’s van Facebook kunt downloaden, hebt u toestemming nodig van de houder van het auteursrecht. Ongeoorloofd downloaden is in strijd met de servicevoorwaarden van Facebook.

Kopiëren van een videolink

De eerste stap is het kopiëren van de link van de video die u wilt downloaden. Hoe doen we dit? Simpel, ga naar Facebook en selecteer de video. Klik dan op Delen. In het menu dat opent, selecteert u Link kopiëren. Hierdoor wordt de URL opgeslagen op het klembord van de iPhone en kunnen we deze gebruiken om de video te downloaden.

Download Facebook-video op iPhone

Als je eenmaal de link hebt, moet je de applicatie installeren vanuit de App Store. De meest uitgebreide is zeker Browser en Bestandsbeheer voor Documenten. Zodra het downloaden is voltooid, hoeft de applicatie alleen nog maar te worden gestart. Typ in de adresbalk bovenaan de app pickvideo.net. Via deze site kunt u video’s downloaden van verschillende sociale netwerken, waaronder Facebook, YouTube en Instagram. Zodra de pagina pickvideo.net is geladen moeten we de bron van de video kiezen, en dan Facebook selecteren. Dan, in het zoekvak waar we lezen “video link invoegen”, hoeven we alleen maar de URL van de video te kopiëren. Als dit is gebeurd, hebben we onze taak bijna volbracht. De laatste stap is het kiezen van het formaat. Onder de verschillende opties, klik op Download MP4. Klik op Volgende en dan op Downloaden. Zodra dit allemaal is gedaan, zal de app beginnen met het downloaden van de film, de voortgang kan worden gecontroleerd via de Download sectie. Op dit punt ben je klaar. Ga gewoon naar de Galerij en kijk of de video met succes is opgeslagen.

Pasty.link

Als u geen app wilt installeren, kunt u een dienst gebruiken die door een derde partij is ontwikkeld. Pasty.link is een van de meest uitgebreide en stelt u in staat om video’s van vele video-streaming platforms te downloaden. Het downloaden van Facebook video’s met je iPhone met pasty.link is heel eenvoudig. De eerste stap is het kopiëren van de film link. Zoals we gezien hebben, hoef je alleen maar op de deelknop te drukken en dan de link te kopiëren. U moet dan naar de pasty.link website gaan en de URL in de witte ruimte in het midden plakken. Na een paar seconden verschijnen er verschillende links waar je de video van kunt downloaden, dus kies degene met de beste kwaliteit. Zodra het downloaden is voltooid, zal de video beschikbaar zijn in de iPhone Galerij.