Ectacom tekent Acronis

Om haar aanwezigheid in de DACH-regio gezamenlijk te versterken, heeft Ectacom een distributieovereenkomst met Acronis getekend. Het portfolio van Acronis varieert van back-up & disaster recovery tot bestandssynchronisatie en -deling.

In de loop van de digitale transformatie vertrouwen bedrijven steeds meer op oplossingen in de cloud. Dienovereenkomstig worden ook systemen voor bescherming tegen cyberdreigingen afgebouwd tot de mogelijkheden van de cloud. De aanbieder van cyberbeveiliging Acronis heeft zijn beveiligingsportfolio hiervoor uitgebreid en heeft nu een distributieovereenkomst voor de DACH-regio gesloten met de in beveiliging gespecialiseerde distributeur Ectacom.

Voor partners en klanten biedt Acronis de volgende cloud-oplossingen:

  • “Cyber Protect Cloud” integreert cyberbeveiliging, gegevensbescherming en beheerfuncties in één interface.
  • “Cyber Backup Cloud” beschermt fysieke en virtuele omgevingen op locatie en in de cloud.
  • “Cyber Disaster Recovery Cloud” redt werklasten in het geval van een ramp.
  • “Cyber Files Cloud” biedt veilige mogelijkheden voor bestandstoegang, delen en synchronisatie.
  • “Cyber Notary Cloud” is een op blockchain gebaseerde dienst voor het notarieel vastleggen, digitaal ondertekenen en verifiëren van bestanden.

“Als onderdeel van onze Acronis #Cyberfit Academy bieden we ook trainings- en certificeringsprogramma’s van wereldklasse die onze kanaalpartners informatie verschaffen over het positioneren, verkopen en implementeren van deze cyberbeveiligingsoplossingen”, voegt Markus Fritz, Director Channel Sales DACH bij Acronis, hieraan toe.