Arrow breidt portfolio uit met oplossingen van Druva

Om resellerpartners oplossingen voor de bescherming en het herstel van gegevens te kunnen bieden, voegt distributeur Arrow de producten van fabrikant Druva aan zijn portfolio toe. Deze zullen binnenkort ook worden geïntegreerd in het ArrowSphere-cloudplatform.

Arrow heeft de Californische fabrikant Druva gecontracteerd. De distributeur gaat nu de cloudoplossingen voor gegevensbeveiliging en -beheer van Druva verkopen.

De overeenkomst omvat ondersteuning en go-to-market-strategieën voor het cloudplatform van Druva. Dit biedt uniforme gegevensbescherming voor cloud- en hybride omgevingen, toonaangevende SaaS-applicaties zoals Microsoft 365, Google Workspace en Salesforce, en edge-apparaten. Andere inhoud en functies van het platform zijn:

  • Cloudback-up en -herstel,
  • Cloudrampenherstel,
  • Ransomwarebescherming,
  • Remote Site en filiaalback-ups,
  • Endpointbescherming.

Alexis Brabant, Vice President Sales EMEA bij Arrow Enterprise Computing Solutions, zegt: “Data Resilience is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en staat nu hoog op de agenda van bedrijfsleiders, aangezien het waarborgen van bedrijfscontinuïteit en disaster recovery een topprioriteit is voor ondernemingen. Het portfolio van Druva is een geweldige aanvulling op ons cloud-aanbod en dankzij deze samenwerking kunnen we de dienstverlening aan onze channelpartners in de EMEA-regio aanzienlijk uitbreiden.”

Voor Druva zorgt de samenwerking op haar beurt voor een nieuw marketingkanaal. Volgens de fabrikant zorgen de oplossingen voor eenvoud, schaalbaarheid en veiligheid voor de cloud en alle aspecten die te maken hebben met de bescherming van bedrijfsgegevens.

De distributieovereenkomst bestrijkt in eerste instantie het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Denemarken, Noorwegen, Finland, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast is het de bedoeling dat het volledige portfolio van Druva wordt geïntegreerd in ArrowSphere, het cloud management platform van Arrow.