De onverwoestbare iPhone 11 Pro die evenveel kost als een huis

Caviar heeft een iPhone 11 Pro gemaakt die geïnspireerd is op Tesla’s Cybertruck. Je moet er meer dan 16.000 dollar voor neertellen

Hoeveel zou u willen betalen voor een iPhone 11 Pro die niet kapot te krijgen is? En hoeveel voor een iPhone met een ontwerp dat is geïnspireerd op Tesla’s Cybertruck, de elektrische pick-uptruck waarover geruchten gaan? Het bedrag dat u in gedachten hebt, is waarschijnlijk niet genoeg om een smartphone met beide functies te kopen. Dat bestaat echt.

Ja, want een onverwoestbare iPhone 11 Pro of Pro Max geïnspireerd door de Tesla truck bestaat wel, en die kost een hoop geld. Het is gemaakt door het Russische bedrijf Caviar, dat al bekend is om zijn ultra-luxe versies van Apple smartphones: het heeft al iPhones bezaaid met edelstenen ter waarde van meer dan honderdduizend euro in zijn catalogus. Er is er zelfs een geïnspireerd op Game of Thrones. Dwaasheid voor verwende dandy’s met dubieuze smaak? Misschien, maar in het geval van dit nieuwste model lijkt de smartphone in ieder geval echt onverwoestbaar, gezien de gebruikte materialen en het zeer ongebruikelijke ontwerp.

Caviar Cyberphone: hoe hij wordt gemaakt

De onverwoestbare iPhone heeft een naam: Caviar Cyberphone. Op de website van Caviar wordt openlijk gesproken over een “onverwoestbare smartphone op basis van het Tesla Cybertruck-ontwerp”, maar het is niet bekend of Tesla hiervan op de hoogte is. In de promotievideo voor dit apparaat maakt het Russische bedrijf echter uitgebreid gebruik van beelden uit Tesla’s Cybertruck-presentatie. De behuizing van de Cyberphone is gemaakt van geborsteld titanium, een van de sterkste en lichtste materialen ter wereld, en omhult de originele Apple smartphone volledig dankzij een inklapbare clip die ook het scherm beschermt. De hoes kan ook als standaard worden gebruikt, zodat de iPhone 11 rechtop op tafel kan worden gezet. Geïnspireerd door de Cybertruck, is het ontwerp van deze iPhone voor rijke mensen duidelijk zeer hoekig. De iPhone 11 Pro Cyberphone weegt 188 gram, terwijl de iPhone 11 Pro Max Cyberphone 226 gram weegt.

De onverwoestbare iPhone: hoeveel kost hij

De Cyberphone is een gelimiteerde oplage: er zullen slechts 99 stuks worden verkocht door Caviar, afhankelijk van pre-order met een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. De prijzen zijn duizelingwekkend: de iPhone 11 Pro met 64 GB interne opslag, d.w.z. het basismodel, kost 16.030 dollar. Aangezien de smartphone uit Rusland komt, moeten bij deze prijs nog douanekosten worden opgeteld. Voor de 512 GB iPhone 11 Pro Max-versie gaat de prijs omhoog, en niet zomaar een beetje.