Hoe controleert u uw Vodafone beltegoed

Hoe controleert u uw resterende beltegoed bij Vodafone? Hier zijn alle hulpmiddelen van de telefoonmaatschappij

Als u klant bent geworden bij Vodafone, is een van de eerste dingen die u moet weten hoe u het resterende beltegoed en de giga op uw SIM-kaart kunt controleren. Tegenwoordig hebben de meeste mensen een actief abonnement op hun kaart en het is noodzakelijk om van tevoren te weten hoeveel geld er nog beschikbaar is om het te kunnen verlengen wanneer het elke maand afloopt.

Het is heel eenvoudig om te weten hoeveel beltegoed je nog hebt van Vodafone en je hebt verschillende methoden en hulpmiddelen tot je beschikking. Naast de klassieke oproep naar het ad-hocnummer, kunt u gebruik maken van de My Vodafone app of de website door in te loggen met uw gegevens. Elke methode heeft echter een andere procedure en een andere sectie waar je de informatie kunt vinden die je zoekt, maar alles wat je nodig hebt is een beetje geduld om gemakkelijk achter je Vodafone beltegoed te komen. Hier leest u hoe u dat doet.

Als u wilt overwegen uw tariefplan te wijzigen, zijn hier enkele alternatieven:

Vraag uw Vodafone-tegoed op door 404 of 414 te bellen

De gemakkelijkste en meest eenvoudige methode is te bellen. Vodafone biedt gebruikers twee nummers: 404 en 414. In het eerste geval ontvangt u na afloop van het gesprek een sms-bericht met uw resterende Vodafone-tegoed, terwijl u bij een oproep naar 414 een paar seconden moet luisteren, net lang genoeg om te horen hoeveel geld u op uw kaart hebt staan en wat de waarde van de laatste afschrijving is.

De 414 werkt ook in het buitenland, maar wordt niet in alle landen ondersteund. Als dit het geval is, moet u bellen naar +393492002414 om het resterende beltegoed op uw Vodafone-simkaart te achterhalen.

Het resterende beltegoed van Vodafone controleren via de app

Een goed alternatief voor bellen is de MyVodafone-app, die onmisbaar is voor elke klant van de telefoonaanbieder. Naast toegang tot veel handige functies over je abonnement en promoties die je kunt activeren, kun je met de MyVodafone-app ook je resterende beltegoed en beschikbare gig’s controleren.

Het eerste wat je moet doen is de app downloaden van de Google Play Store of App Store en deze op je toestel installeren. Als u de app al op uw smartphone hebt, start u hem en logt u in met uw inloggegevens. Op dit punt stop je gewoon op het Residual Credit vakje om het geld op je SIM te controleren. Onderaan staan ook tellers met resterende minuten, sms-berichten en gig.

Logisch gezien moet je voor toegang tot de MyVodafone-app verbonden zijn met het datanetwerk van je smartphone of met Wi-Fi.

Vraag uw resterende beltegoed op via de Do-It-Yourself-sectie

In de “Do-It-Yourself”-sectie van de Vodafone-website kunt u niet alleen uw resterende beltegoed opvragen, maar ook een algemeen overzicht van uw SIM-kaart krijgen.

Om te controleren hoeveel geld er nog op uw Vodafone-kaart staat, moet u inloggen op de Do-It-Yourself-sectie en naar het gedeelte “Kostencontrole” gaan. U kunt ook de laatste facturen van de telefoonmaatschappij downloaden. In plaats daarvan kunt u via de sectie Vodafone Counters de drempels voor minuten, sms en Giga in de gaten houden.

Vodafone, hoe activeert u de automatische weergave van het verkeer

Vodafone biedt zijn klanten de mogelijkheid om een zeer nuttige functie te activeren: de automatische weergave van het verkeer. Hoe werkt het? Heel eenvoudig: telkens wanneer u een gesprek beëindigt, ontvangt u een sms met het beschikbare verkeer. De dienst is gratis en kan worden geactiveerd door te bellen naar 42442.

Vind hier meer informatie over de aanbiedingen van Vodafone