Hoe controleert u Kena krediet

Het resterende krediet op uw Kena kaart controleren is heel eenvoudig, gebruik gewoon een van de drie beschikbare diensten.

Kena Mobile is de virtuele operator die eigendom is van TIM en is een directe concurrent van Iliad en ho.mobile. Als u onlangs een SIM-kaart van Kena Mobile heeft geactiveerd en wilt weten hoe u uw resterende beltegoed kunt controleren, gebruikt u simpelweg een van de tools die door de operator ter beschikking worden gesteld. Het is heel eenvoudig om te zien hoeveel beltegoed u nog heeft op uw Kena Mobile simkaart, en het duurt slechts een paar seconden om te zien of u genoeg geld over heeft om uw abonnement te verlengen.

Er zijn drie manieren om te weten te komen hoeveel beltegoed u nog heeft op uw Kena Mobile kaart: via de MyKena app, online in de MyKena Customer Area of door te bellen met de “Doe het zelf” hulplijn. Uiteraard zijn alle diensten gratis en 24 uur per dag beschikbaar. Als u niet genoeg krediet heeft om uw maandelijkse abonnement te verlengen, kunt u uw kaart ook direct vanuit de applicatie opwaarderen of door in te loggen met uw account in de Klantenzone. Zo komt u erachter wat uw resterende Kena-krediet is.

Hoe controleert u uw Kena-krediet op de app

De makkelijkste en snelste manier om erachter te komen wat uw resterende krediet is, is door gebruik te maken van de MyKena-app. Eerst moet u de app downloaden (gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en App Store). Zodra de download is voltooid en de toepassing is geïnstalleerd, start u deze en klikt u op “MyKena invoeren”. Op dit punt moet u uw nummer invoeren en de toegangscode invoeren die u via SMS hebt ontvangen. Zodra u in de persoonlijke zone bent, kunt u uw resterende krediet controleren en uw abonnementsmeters bekijken.

Hoe controleert u uw Kena-krediet online

Een goed alternatief voor de aanvraag is de Kena Klantenzone die online beschikbaar is. Om het geld op uw SIM-kaart te controleren, dient u in te loggen op de website met uw inloggegevens (Kena-telefoonnummer en wachtwoord gekozen tijdens de registratie) en op het hoofdscherm ziet u uw resterende beltegoed.

Hoe controleert u uw Kena-krediet via de klantenservice

Net als bij alle andere operators kunt u bij Kena ook het beschikbare geld op uw kaart controleren door de klantenservice te bellen. Het speciale nummer is 40181: volg gewoon de aanwijzingen van de gesproken gids om uw beschikbare krediet te kennen.

Vanuit het buitenland moet u in plaats daarvan het nummer +39 350 5999345 bellen. De kosten zijn die van een normaal gesprek vanuit het buitenland.