Hoeveel kost het om het scherm van de Galaxy S10 te vervangen

Hoeveel kost het om het scherm van de Samsung Galaxy S10 te vervangen? Als je toestel niet meer onder de garantie valt, moet je een flink bedrag betalen

Hoeveel kost het om het scherm van de Samsung Galaxy S10 te vervangen? De smartphone van de Koreaanse fabrikant zal vrij duurzaam zijn, maar niet onverwoestbaar. De onderneming biedt haar klanten echter wel een vrij snelle en doeltreffende service voor al haar producten. Onlangs publiceerde het bedrijf officiële offertes waarmee je de kosten van een reparatie kunt achterhalen.

De door het Koreaanse bedrijf vrijgegeven sheets hebben specifiek betrekking op de Galaxy S10, S10+ en S10e. De ramingen gelden ook voor Italië, waar ook een onlinedienst is die u laat weten hoeveel de verschillende reparaties kosten. Het probleem van een gebroken display komt veel voor, en zal ook de Galaxy S10 treffen. Offertes zijn indicatief en moeten worden bevestigd door een officieel servicecentrum, nadat de operator het toestel heeft bekeken en het probleem zorgvuldig heeft beoordeeld.

Hoeveel kost het om het scherm van de Samsung Galaxy S10 te vervangen?

Iedereen heeft ten minste eenmaal in zijn leven het display van zijn smartphone kapot gehad, en sommige mensen besluiten het te vervangen en geen nieuw toestel te kopen. Uiteraard is het altijd raadzaam om de officiële winkels te gebruiken, ook als het toestel niet meer onder garantie valt.

Het Galaxy S10-display vervangen is vrij prijzig. De officiële tarieven zijn gepubliceerd door Samsung en hebben betrekking op de Taiwanese markt, maar kunnen gemakkelijk in euro’s worden omgerekend. De kosten variëren naargelang het model. Het vervangen van het kapotte scherm van de Galaxy S10e kost NT$ 5350, wat overeenkomt met ongeveer 153 euro. De procedure is duurder voor de Galaxy S10. In dat geval moet u ongeveer 185 euro (6450 NT$) betalen. Uiteindelijk komt het op ongeveer 203 euro (7100 NT$) voor de Galaxy S10+. De nieuwste modellen zijn het duurst om te repareren, dus hoe nieuwer de smartphone, hoe meer voorzichtigheid moet worden betracht om het scherm niet te beschadigen.

Hoe bescherm je het scherm van de Samsung Galaxy S10?

Er zijn verschillende manieren om te voorkomen dat het scherm van de smartphone breekt. De markt biedt nu een brede waaier van oplossingen voor elk model. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een flexibele folie, die erg goedkoop is, maar geen erg goede bescherming garandeert. Ze zijn echter zeer nuttig om krassen of stof te vermijden. Als u echter wilt voorkomen dat het scherm breekt, kunt u beter een folie van gehard glas kopen. U kunt de smartphone ook volledig in een hard schild wikkelen: er zijn hoesjes die de body en het scherm in één keer kunnen beschermen. Het is tenslotte altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen, zelfs met mobiele apparaten.