Samsung Retail Weken bij Brodos

De in Baiersdorf gevestigde distributeur Brodos start de Samsung Retail Weken. Tot 30 juni 2021 zullen detailhandelaren profiteren bij de aankoop van Samsung-smartphones. Zo is het onder andere mogelijk om advertentiebudget te ontvangen voor een social media advertentie.

Tijdens de Samsung Retail Weken kunnen partners bij Brodos profiteren van aantrekkelijke voorwaarden en aanbiedingen bij de aanschaf van Samsung smartphones. Deze gelden zowel voor telecom- als voor gratis koopwaar. Het aanbod, dat tot eind juni loopt, kan detailhandelaren op verschillende niveaus toegevoegde waarde bieden.

Gespecialiseerde detailhandelaren kunnen een online reclamebudget ontvangen en dit gebruiken om bijvoorbeeld een advertentie op socialemediakanalen te plaatsen. De enige voorwaarde hiervoor is aansluiting op het “Brodos.net Up-2-Date Pakket” met social media management en online shop. De vakhandelaar kan ook via Brodos bij Vodafone Connect worden geregistreerd.

Het is ook mogelijk om de winkelervaring op het verkooppunt verder te verbeteren door demonstratiegoederen met korting aan te bieden. Maatregelen om de beschikbaarheid van Samsung-apparaten in de winkels te verbeteren, maken ook deel uit van de Samsung Retail Weeks.

Dit wordt ook benadrukt door Katrin Bulla, Director Network Marketing and Channel Marketing bij Brodos: “Samen met Samsung willen we onze retailpartners verder versterken. In de campagne hebben we ons gericht op de onderwerpen die de lokale retailer zo aantrekkelijk maken voor de eindklant.”

Senai Haghos, Key Account Manager Distribution bij Samsung, is ook van mening dat retailers dankzij de retailweken goed beslagen ten ijs komen: “We bieden een interessant totaalpakket voor retailers, die hiermee zichzelf zowel online als in de winkel breed kunnen positioneren.”

Speciaalzaken kunnen zich tot 30 april 2021 aanmelden voor de campagne via www.brodos.de/einzelhandelswochen.