Brodos.net heeft een nieuwe directeur

Met Michael Heller heeft Brodos.net een nieuwe directeur aan boord gehaald met ervaring in retail, coöperaties en branchesystemen en in het management van verkoopteams.

Met onmiddellijke ingang neemt Michael Heller de leiding van Brodos.net GmbH over. Hij zal zijn ervaring op het gebied van handel (gespecialiseerde handelspartners, samenwerkende en afgewerkte detailhandel), distributie en online inbrengen en zich bezighouden met de marketing van de cross-channelinstrumenten en de verdere ontwikkeling van de tarieven hiervoor.

Heller brengt vele jaren professionele verkoopervaring mee in de sectoren mobiele communicatie, consumentenelektronica en de verkoop van consumentengoederen en media. Volgens Brodos was hij een van de verkooppioniers bij D2 Privat in 1992 en begeleidde hij de merkwijziging van Mannesmann naar Vodafone. Daarbij bekleedde hij diverse management- en verantwoordelijkheidsfuncties.

Hij bekleedde onder meer functies bij ElectronicPartner Duitsland, waar hij eerst de vestiging in Augsburg leidde en vervolgens naar Düsseldorf verhuisde als Managing Director Sales Trade Germany. Vervolgens werkte hij als Field Sales Manager Direct Sales bij Telegate Media in Essen en meest recentelijk als Sales Director bij Apollo-Optik.