Nieuwe Sales Manager voor Commercial Channel Central Europe bij AMD

Op 1 september 2021 heeft Stephen Rommel de functie van Senior Manager Commercial Channel Sales voor Central Europe bij AMD overgenomen. In deze rol moet hij de aanwezigheid van de processorfabrikant in de DACH-regio versterken.

AMD heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt in het commerciële kanaal met processoren als de Ryzen en de Epy. Stephen Rommel, die sinds 1 september de functie van Senior Manager Commercial Channel Sales bekleedt, moet de positie van de processorfabrikant consolideren en verder uitbouwen. Eén aandachtspunt is de intensivering van de samenwerking met het partnernetwerk. Rommel legt in het bijzonder de nadruk op de infrastructuur-, cloud- en werkplekoplossingen van het bedrijf en wil het bedrijf vooruit stuwen met zijn expertise op het gebied van bedrijfsontwikkeling, marketing, presales, verkoop en management.

Rommel was voordien Sales Manager, Commercial Channel Computing bij HP Duitsland. Hij was sinds 1999 in dienst bij Hewlett Packard en nam deze functie over bij HP Inc. toen het bedrijf zich in 2015 opsplitste, waar hij verkoopmanager was voor de pc-business.