Herweck en O2 bundelen partnerprogramma’s

Nieuwkomers in de mobiele telefonie kunnen profiteren van de samenwerking tussen de distributeur Herweck en O2. Terwijl de provider de winkelapparatuur sponsort, ondersteunt de distributeur met marketing en met training.

De combinatie van de O2 Premium Partner en het Heweck Big Step programma biedt speciale stimulansen voor geïnteresseerden om in de TC business te stappen.

O2 is een winkelconcept waarbij de wederverkoper zelf kan bepalen hoeveel ruimte hij het in zijn winkel wil geven. Naast de winkeluitrusting biedt O2 een uitgebreid marketingpakket met onder meer een subsidie voor reclamekosten en bonussen voor marketing.

Naast de grootte van de winkel kan de detailhandelaar ook kiezen tussen een O2-aandeel van 50 tot 70 procent. Het concept kan worden gekoppeld aan andere netwerkexploitanten of fabrikanten, zoals een Sony-Ericsson-zaak. De transactie wordt verzorgd door Herweck.

De distributeur verzorgt ook de opleiding van het personeel en ondersteunt de financiering van bedrijfswagens of winkelverhuur. Indien gewenst kan Herweck zorgen voor een online shop of een voorraadbeheersysteem. Afhankelijk van het contract zijn er ook on-top-diensten, zoals een marketingpakket met flyers, billboards of krantenreclame.

De hardwarebesturing loopt via Herweck. “Gespecialiseerde dealers kunnen mobiele telefoons tot vier weken na levering tegen creditering terugsturen”, legt Timo Klasen, O2 network manager bij Herweck, uit. “Het voorraadrisico voor de detailhandel wordt zo tot een minimum beperkt en de liquiditeit is constant verzekerd.” Het partnerschap wordt voor de dealer gecompleteerd door de uitgebreide standaard dienstverlening. Daartoe behoren een uitgebreid accessoireprogramma, reparatieservice en 24-uurs bezorgservice.

Contact

Detailhandelaren kunnen meer informatie vinden op de website van Herweck. Contactpersonen voor het o2 Premium Partner Programma zijn Timo Klasen, eMail: [email protected], telefoon: 06849/9009-151 en Eva Frisch, mailto:[email protected], telefoon 06849/9009-150.