Hoe het WK 2018 in streaming te volgen

Het WK 2018 trapt af in Rusland op 14 juni 2018, hier is hoe je alle live streaming wedstrijden op Mediaset websites en apps kunt volgen

Het WK 2018 gaat zijn cruciale fase in. Vanmiddag beginnen namelijk de kwartfinales, waarin de acht beste teams van het toernooi op zoek zijn naar een plaats in de halve finales. Er was geen gebrek aan verrassingen in de groepsfase en de ronde van 16, met uitschakeling van Duitsland, Spanje, Argentinië en Cristiano Ronaldo’s Portugal (die ondertussen de Fifa 19-ontwikkelaars lijkt te hebben genept).

Ook de kwartfinales zien er onzekerder uit dan ooit. Brazilië en Frankrijk lijken de meest in vorm zijnde ploegen, maar ze staan aan dezelfde kant van de tafel en ten minste één van hen zal afscheid moeten nemen van het WK in Rusland vóór de finale in Moskou op 15 juli. Als je geen enkele wedstrijd van de eindronde van het WK Rusland 2018 wilt missen, kun je de resterende 8 wedstrijden volgen waar je ook bent. Zelfs als je op het strand zit, kun je gratis naar de livestreaming van het WK kijken dankzij Mediaset Play.

Hoe kijk je naar het WK 2018 in Rusland streaming op Mediaset-websites en -apps

Het WK 2018 in Rusland heeft wedstrijdtijden die vrij gunstig zijn voor Italiaanse gebruikers. De wedstrijden beginnen uiterlijk om 14.00 uur (de enige om 12.00 uur is Frankrijk-Australië) en de laatste wedstrijden zijn om 20.00 uur. Kortom, geen opstaan bij zonsopgang of late nachten zoals bij andere edities. Voor wie zich comfortabel voor de televisie kan ontspannen en kan genieten van een middagje internationaal voetbal, zijn er vier zenders om in uw agenda te noteren: Italia 1, Canale 20, Canale 5 en Mediaset Extra Mondiale.

Maar wat kunnen degenen doen die de wedstrijden van het WK 2018 om werk- of andere redenen niet op hun televisietoestel kunnen volgen? Dat is gemakkelijk: vanaf uw pc, smartphone of tablet. Dankzij de portals en apps van Mediaset zal het mogelijk zijn om het WK in live streaming te volgen zonder ook maar een seconde van de programmering te verliezen.

Om het WK Rusland 2018 vanaf uw pc te volgen, kunt u verbinding maken met de website van Mediaset en naar de sectie Live gaan. Hier vindt u een lijst met de verschillende kanalen op de tv van Mediaset met de beschikbaarheid om een live-uitzending te starten. Selecteer de wedstrijd waarin u geïnteresseerd bent en druk op Play. Na een korte promotieboodschap kunnen we beginnen met kijken naar het WK 2018 live streaming. Om het WK live streaming te zien op smartphones en tablets kunnen we de Mediaset On Demand app downloaden. Zodra u de app hebt geopend en het kanaal van de wedstrijd hebt gekozen, hoeft u alleen nog maar op Play te klikken om de livestreaming te starten. De app werkt op Android, iPhone en Windows Phone. In de aanloop naar de openingsceremonie lanceert Mediaset ook een nieuwe applicatie onder de naam Mediaset Mondiali FIFA, waarmee gebruikers livestreams van de wereldbekerwedstrijden kunnen bekijken, commentaar op de wedstrijden kunnen leveren en toegang krijgen tot exclusieve multimedia-inhoud.