Hoe de finale van X-Factor 2018 live te volgen

Donderdag 13 december om 21.15 uur vindt in het Mediolanum Forum in Assago de 12e X-Factor finale plaats, hier is hoe je het evenement live kunt volgen

Anastasio, Luna, Naomi en BowLand zijn de vier finalisten van de 12e Italiaanse editie van X-Factor. De vier zangers zullen met covers en nieuwe liedjes strijden om het talent te winnen en hun droom in de muziekwereld te bekronen. Hier is hoe je de X-Factor 2018 finale live streaming kunt volgen.

Elk jurylid is er dit jaar in geslaagd om hun eigen talent mee te nemen naar de finale die plaatsvindt in het Mediolanum Forum in Milaan. Fedez heeft de lyrische en rap-stem van Naomi, Manuel Agnelli heeft de piepjonge Luna, die pas 16 is en een perfecte hip-hop stem heeft, Mara Maionchi heeft de singer-songwriter rap van Anastasio, een van de favorieten om deze X-Factor te winnen. En tenslotte heeft Lodo Guenzi het exotische en betoverende geluid van de Iraanse groep BowLand. Kortom, we gaan veel zien. Tijdens de avond zullen ook nationale en internationale gasten optreden: van The Giornalisti tot Ghali, via Marco Mengoni en Muse. Hier lees je hoe je de finale van X-Factor 2018 niet mag missen door gratis live te streamen vanaf je smartphone, tablet of computer.

X-Factor 2018 finale: tv-schema’s

De finale van X-Factor 2018 vindt, zoals gezegd, plaats in het Mediolanum Forum in Assago, Milaan, op donderdag 13 december vanaf 21.15 uur. De uitzending zal zowel voor Sky-abonnees te zien zijn op Sky Uno als voor niet-abonnees van de bekende betaaltelevisie in ongecodeerde vorm op TV8. Dit betekent dat iedereen, zelfs degenen die geen Sky-abonnement hebben, de X-Factor 2018-finale live kunnen volgen.

Hoe de X-Factor 2018-finale live te streamen op Sky Go

Als we Sky-abonnees zijn, maar vanavond om wat voor reden dan ook niet thuis voor de tv kunnen zitten om de X Factor 2018-finale te bekijken, hoeven we niet te wanhopen. Dankzij het Sky Go-platform zullen we de X Factor-finale live kunnen volgen in streaming, zonder extra kosten te betalen, zelfs vanaf smartphones, tablets en notebooks. Als we nog nooit ons eigen Sky Go-profiel hebben gemaakt dat is gekoppeld aan onze Sky-account, volg dan onze eenvoudige handleiding op deze link. Dan zijn we klaar om de finale van X-Factor 2018 live te streamen op Sky Go en te stemmen op onze favoriete deelnemer.

Hoe de finale van X-Factor 2018 live te bekijken op TV8

Als we geen Sky-abonnement hebben, geen probleem, zoals gezegd wordt de finale van X-Factor 2018 ook live uitgezonden op TV8. Maar wat als we vanavond niet thuis zijn vanwege werk of andere verplichtingen? Geen probleem, ook met TV8 kunnen we de live-streaming van X-Factor onderweg volgen. Hoe? Heel eenvoudig, ga gewoon naar de officiƫle website van het tv-kanaal vanaf uw smartphone, tablet of computer. Eenmaal op de site krijgen we toegang tot het live gedeelte en zonder iets te hoeven betalen en zonder ons zelfs maar te hoeven registreren zijn we klaar om de finale van X-Factor 2018 gratis te zien streamen op TV8.