Hoe kijk je naar de 2018 F1 Bahrein GP live streaming

Het wordt geracet op het Sakhir Circuit in Bahrein van 6-8 april. De Grand Prix wordt uitgezonden door Sky Sport F1 en is ook te volgen via live streaming

Weinig mensen hadden dit verwacht, waarschijnlijk zelfs Sebastian Vettel niet. Ferrari’s overwinning in de eerste race van het Formule 1 Wereldkampioenschap was volkomen onverwacht: de Mercedes van Lewis Hamilton had het hele weekend op kop gelegen, maar door de komst van de Virtual Safety Car en de strategie van de jongens van het steigerende paard kon de Duitse coureur de Grand Prix winnen.

Na de paasvakantie begint het Formule 1 Wereldkampioenschap weer in het Midden-Oosten, precies op het circuit van Sakhir in Bahrein. Vorig jaar won Sebastian Vettel, maar dit jaar zal veel gecompliceerder zijn. Hoewel Mercedes in de eerste ronde van het seizoen teleurstelde, zijn de Zilverpijlen nog steeds de favorieten voor de eindzege. Ferrari zal moeten hopen op een andere gelukstreffer of een aerodynamische update ontwikkeld door de ingenieurs van de Rossa. Maar om de eerste stappen voorwaarts te zien, zal men moeten wachten op de eerste Europese Grand Prix die half mei in Montmelò in Spanje wordt gehouden.

De Grand Prix van Bahrein 2018 wordt van 6 april tot en met 8 april verreden. De race wordt ’s nachts verreden en de start is gepland om 20.10 uur plaatselijke tijd (17.10 uur in Italië). De televisierechten voor het Formule 1-seizoen 2018 zijn verworven door Sky satellite TV, dat alle eenentwintig Grand Prix live zal uitzenden. Sky heeft TV8, een digitaal terrestrisch kanaal, de rechten verkocht om zeventien Grand Prix op een uitgestelde basis uit te zenden en de resterende vier rechtstreeks. De GP van Bahrein maakt deel uit van de groep van zeventien uitgestelde GP’s. Wie de GP van Bahrein 2018 niet thuis op de bank live kan volgen, kan dat doen via livestreaming op SkyGo en TV8.

Bahrain Grand Prix 2018: tv-schema’s

Van 6 tot en met 8 april is het circuit van Sakhir in Bahrein gastheer voor de tweede ronde van het wereldkampioenschap Formule 1. Het begint op 6 april om 13.00 uur met de eerste vrije training en gaat om 17.00 uur verder met de tweede vrije training. Op 7 april begint de derde vrije training om 14.00 uur, gevolgd door de kwalificatie om 17.00 uur. De start van de race is gepland voor 17:10 op zondag 8 april. Gedurende het hele raceweekend zijn er live links vanuit de pits met Sky-correspondenten,

Hoe volg je de 2018 Grand Prix van Bahrein live streaming op SkyGo

Voor Formule 1-fans is de enige manier om de Grand Prix van Bahrein live streaming te volgen het online platform van SkyGo. Sky biedt haar abonnees van het sportpakket de mogelijkheid om de Grand Prix te volgen via streaming op het SkySport F1-kanaal op SkyGo. Hiervoor hoeft u alleen maar in te loggen op het online platform (met uw Sky-referenties) tijdens de vrije training, de kwalificatie of de racetijden.

Hoe kijkt u naar de 2018 Grand Prix van Bahrein live streaming op de website van TV8

TV8 zendt de Grand Prix niet alleen uit op zijn eigen kanaal, maar biedt gebruikers ook de mogelijkheid om de race in streaming te bekijken op zijn eigen website. Het is een goed alternatief voor wie geen Sky-abonnement heeft. TV8 zal de uitgestelde kwalificatie om 19:00 uur en de race om 21:00 uur uitzenden. Door tegelijkertijd in te loggen op de website van TV8, kunt u de Grand Prix van Bahrein 2018 streamen. Het is de enige manier om gratis live streaming van het Formule 1 Wereldkampioenschap te bekijken.

.