Hoe de Giro d’Italia 2018 live te volgen

De Corsa in Rosa trapt op 4 mei af met de tijdrit in Geruasalemme. Hier is hoe je de Giro d’Italia 2018 live kunt volgen

Drieduizend tweehonderd kilometer op en neer door Italië, met een eerste stop in Israël en aankomst in Rome, in de schaduw van het Colosseum. Tussendoor zijn er etappes op de Etna, Gran Sasso, Zoncolan, Colle delle Finestre en Sestriere. Het parcours van Giro d’Italia 101 lijkt te zijn ontworpen voor de benen van klimmers. Om geen centimeter van de beklimming te missen, lees je hier hoe je de 2018 Giro d’Italia streaming kunt bekijken dankzij Rai en Eurosport.

Op de startlijn in Jeruzalem staat het beste wat het wereldwielrennen vandaag te bieden heeft. Er is de Nederlander Dumoulin, winnaar (als outsider) van de 100e editie van de Giro vorig jaar; er is Froome, op zoek naar zijn eerste overwinning in de Giro na vier overwinningen in de Tour de France en één in de Vuelta; er is Fabio Aru, die zijn kracht wil tonen in het bijzijn van de besten van de wereld. Naast hen, in de rol van mogelijke hoofdrolspelers, zullen ook de Franse Pinot, de Colombianen Lopez Moreno en Betancur, de Italiaan Pozzovivo en de Zuid-Afrikaan Meintjes hun opwachting maken.

Een Giro d’Italia die je om geen enkele reden ter wereld mag missen, en die wielerfans kunnen volgen op de platforms van Rai Sport en Eurosport. Net als vorig jaar kunt u de Giro d’Italia 2018 live volgen via streaming, volledig gratis en met maximale videokwaliteit.

Hoe de Giro d’Italia 2018 live te volgen op Rai Play

Zoals elk jaar zal de Giro d’Italia 2018 live te zien zijn op de kanalen van de staatstelevisie: het begint om 13:05 uur op Rai Sport+ HD en gaat daarna verder, vanaf 14:45 uur op Rai 2. Zo kunnen ook degenen die niet thuis zijn, omdat ze op reis of op het werk zijn, de 21 etappes waaruit de Roze Race bestaat, volledig volgen. Om de Giro d’Italia 2018 live te streamen, hoeft u alleen maar verbinding te maken met Ray Play, het streamingplatform van de staatstelevisie, en af te stemmen op Rai Sport+ HD of Rai 2, afhankelijk van het tijdstip.

Hoe kijkt u naar de Giro d’Italia 2018 live streaming op Eurosport

Rai 2 en Rai Play zijn niet de enige optie om de Giro d’Italia 2018 live te volgen. Eurosport zal ook alle 21 etappes van de race in het roze uitzenden: om de programmering van de satellietzender in live streaming te zien, kunt u gebruik maken van de diensten van SkyGo en Mediaset Premium Play. Om de Giro 2018 via streaming te bekijken, maak je gewoon verbinding met je SkyGo- of Premium Play-account, stem je af op Eurosport en wacht je tot de pagina geladen is.