Hoe kijkt u naar de Superbike World Championship live streaming

Als u de races niet op televisie wilt of kunt volgen, kunt u altijd uw toevlucht nemen tot het internet. Mediaset en Eurosport streamen Superbike

Superbike, het kleine zusje van de populairdere MotoGP, is sinds een paar weken terug van weggeweest. Van een sport voor een paar liefhebbers trekt SBK sinds enkele jaren steeds meer belangstelling. En niet alleen op televisie. In feite besluiten veel mensen om gebruik te maken van de vele kanalen en online platforms die de verschillende exploitanten beschikbaar stellen om Superbike streaming online te bekijken. Een aanbod dat mettertijd aanzienlijk is toegenomen en dat de fascinatie van deze sport bevestigt. Als u zich afvraagt hoe u Superbike live kunt kijken, dan is hier de gids voor u.

Hoe u Superbike op internet kunt kijken

En nu komen we bij de streamingkanalen waar u de spannende wedstrijden kunt volgen tussen de rijders die dit jaar om de kampioenstitel strijden. De kalender is intens. WSBK – het wereldkampioenschap Superbike – is van start gegaan op het Australische circuit van Philip Island en zal de wereld rondreizen samen met de vele fans die de Superbike op tv of livestreaming volgen. Als ook u besloten hebt om de volgende Grand Prix vanaf een pc, tablet of smartphone te bekijken, zijn dit de streamingkanalen die u kunt gebruiken.

Laten we beginnen met Mediaset. Mediaset zal opnieuw het hele seizoen uitzenden op Italia 1 en Italia 2. De wedstrijden kunnen ook live worden gevolgd op de website sportmediaset.it of via de sportmediaset-app. Wie Superike live wil volgen, kan een beroep doen op het Mediset-portaal. Een andere manier om Superbike op TV te bekijken is via het Eurosport-kanaal, dat beschikbaar is op zowel digitale terrestrische als Sky satellietplatforms. De Superbike Grand Prix kan ook live worden bekeken via gratis streaming op het Sky Go-platform, op voorwaarde dat je een abonnement op het sportpakket hebt. Op Eurosport Live zal het mogelijk zijn om gratis naar Superbike live streaming te kijken, zonder ook maar een seconde te missen van de uitdagingen tussen de rijders van het wereldkampioenschap.

Hoe kijk je Superbike in het buitenland

Als je op vakantie bent in het buitenland en je je afvraagt hoe je Superbike streaming kunt kijken, is het antwoord heel simpel: met behulp van een VPN-netwerk. Installeer gewoon een Virtual Private Network op uw computer of tablet en u kunt Superbike-streaming bekijken en te weten komen wie de race zal winnen.