Hoe kijk je naar de Oscars 2018 live streaming

In de nacht van 4 op 5 maart worden de 2018 Oscars van de cinema uitgereikt. Luca Guadagnino’s “Call Me by Your Name” staat op de lijst van beste films van het jaar

Nog een paar uur en we zullen weten of Luca Guadagnino erin zal slagen om het beeldje voor “beste film van het jaar” terug naar Italië te brengen met zijn “Call Me by Your Name”. De Italiaanse regisseur begint niet bij de favorieten van de voorspellingen, maar hij staat wel op de lijst van de papabele winnaars. De 2018 Academy Awards ceremonie wordt gehouden in het Dolby Theatre in Los Angeles en zal zoals elk jaar topregisseurs en acteurs uit de hele wereld aantrekken.

De grote favoriet om het beeldje voor Beste Film te winnen is Benicio del Toro’s “The Shape of Water” dat in totaal veertien nominaties kreeg, gevolgd door Christopher Nolan’s Dunkirk met acht nominaties. Call Me by Your Name” van Luca Guadagnino kreeg daarentegen vier nominaties: Beste Film, Beste Acteur, Beste Scenario en Beste Originele Song. Voor de liefhebbers van trivia: Dear Basketball, geregisseerd door Kobe Bryant (een van de beste basketbalspelers aller tijden, die iets meer dan een jaar geleden met pensioen ging), was ook genomineerd voor Beste Geanimeerde Korte Film, waarin zijn carrière wordt getraceerd, beginnend met zijn jeugd in Italië.

Oscar 2018: tijdschema

De Oscaruitreiking van 2018 begint in de nacht van 4 op 5 maart. De presentator van de 90e editie van de Academy Awards zal komiek Jimmy Kimmel zijn, die vorig jaar ook al die rol vervulde. Italiaanse fans die de uitreiking van de Oscars 2018 live op tv willen zien (de uitzending begint om 22.50 uur), kunnen aansluiten op het Sky Cinema Oscar HD-kanaal (op satelliet) of TV8 (op digitaal). In beide gevallen zal het mogelijk zijn om de Oscars 2018 live te streamen. Hier leest u hoe u dat doet.

Hoe kijkt u naar de Oscars 2018 live streaming op SkyGo

SkyGo is de online dienst waarmee u live streaming van de belangrijkste kanalen van het satellietplatform kunt bekijken, waaronder enkele kanalen van het bioscooppakket. Om de 2018 Academy Awards live te kunnen streamen, moet je inloggen bij SkyGo met je Sky-accountgegevens en verbinding maken met Sky Cinema Osca HD. U moet een abonnement hebben op het bioscooppakket van Sky.

Hoe kijkt u gratis naar de livestreaming van de Oscars 2018

De uitreiking van de Oscars 2018 wordt ook live uitgezonden op TV8, een digitaal terrestrisch kanaal dat eigendom is van Sky. Ook hier zal het mogelijk zijn de uitreiking van de beeldjes via live streaming gratis te volgen. Daarvoor moet je naar de website van TV8 gaan en de livestreaming van de Oscars 2018 starten (afspraak voor 22:50). Om te kijken naar de Oscars 2018 live streaming voor gratis TV8 is de enige manier.