Hoe te kijken naar de Champions League 2017-2018 live streaming

Hier is hoe te kijken van de live streaming de 2017/2018 Champions League wedstrijden van Juventus, Roma en Napoli. De finale op 26 mei 2018 in Kiev

Na de Serie A is de Champions League, het belangrijkste voetbalevenement van Europa, weer terug. Na enkele jaren telt Italië weer drie ploegen in de voorrondes, dankzij de doorgang van Napoli in de voorrondes. Naast Napoli zijn er Juventus en Roma, die vorig jaar eerste en tweede werden in de competitie. Fans kunnen de wedstrijden van de Champions League 2017/2018 ook volgen in live streaming op Premium Play en Mediaset on demand.

De Champions League 2017/2018 begint weer bij de finale die Real Madrid in Cardiff won: de regerend Europees kampioenen zijn ook in deze editie de nummer één favoriet: ze hebben geen enkele belangrijke speler verkocht en hebben de selectie met gerichte aankopen verjongd. De 2018/2018-editie van de Champions League vertegenwoordigt het beste van het Europese voetbal: Engeland telt vijf teams, het resultaat van de Europa League-overwinning van Manchester United vorig jaar, Spanje heeft Barcelona en Atletico Madrid, terwijl Bayern München, PSG (dat mikt op de titel na de faraonische aankopen van Neymar en Mbappè) en Monaco uit Duitsland en Frankrijk komen.

De loting voor de eliminatierondes van de 2017/2018 Champions League was niet erg gelukkig voor de Italiaanse teams. Juventus treft Barcelona, dat vorig jaar in de kwartfinales al werd verslagen, terwijl Napoli het op moet nemen tegen Pep Guardiola’s Manchester City. Roma heeft de zwaarste groep: naast Qarabag uit Azerbeidzjan moeten ze het opnemen tegen Chelsea van Antonio Conte en Atletico Madrid, die vorig jaar halvefinalisten waren. Voor de Italianen lijkt het een vrij ingewikkelde Champions League te worden, maar de kansen om de ronde te halen zijn er.

Wanneer begint de 2017/2018 Champions League

De eerste ronde van de voorrondes van de 2017/2018 Champions Cup wordt gespeeld op 12-13 september, terwijl de zesde en laatste dag op 5-6 december is. Daarna volgen de ronde van 16, de kwartfinales, de halve finales en de finale op 26 mei.

De televisierechten van de Champions League 2017/2018 zijn gekocht door Mediaset, dat alle wedstrijden zal uitzenden op het digitale pay-per-view platform Mediaset Premium. Eén wedstrijd per week van de Italiaanse ploegen zal ook rechtstreeks worden uitgezonden in free-to-air op Canale 5. De Champions League kan live worden gevolgd via streaming op de on-demand platforms van Biscione TV: Premium Play en Mediaset on Demand. Hier leest u hoe u dat doet.

Hoe kijkt u naar de Champions League 2017/2018 live streaming op Premium Play

Mediaset Premium heeft de exclusieve rechten op alle wedstrijden van de 2017/2018 editie van de Champions League. De wedstrijden zullen worden uitgezonden op Premium Sport en op Premium Play, de streamingdienst van Biscione TV. Als u de wedstrijden niet op uw tv kunt volgen, kunt u gebruik maken van live streaming. Om de live streaming van de Champions League 2017/2018 te bekijken, moet u toegang krijgen tot Premium Play met uw persoonlijke account en verbinding maken met het kanaal dat de wedstrijd uitzendt die u wilt bekijken. Premium Play is beschikbaar zowel op desktop als op smartphones en tablets (via de app). Je hebt dan wel een speciaal Champions Cup-abonnement nodig.

Hoe volg je de 2017/2018 Champions League live streaming op Canale 5

Mediaset zal ook één wedstrijd per week free-to-air uitzenden op Canale 5. De wedstrijd kan ook gratis worden gevolgd in livestreaming op het Mediaset on Demand-platform. De bediening is heel eenvoudig: ga naar het platform en maak verbinding met de streaming van Canale 5. De wedstrijd die gratis wordt uitgezonden wordt van week tot week beslist, maar het zal zeker om één van de drie Italiaanse ploegen gaan. Mediaset on Demand is de enige medo om de Champions League 2017/2018 gratis te bekijken.