Hoe te kijken naar Roland Garros 2018 live streaming

Rafa Nadal is op zoek naar zijn 11e overwinning op Parijse klei. Zo stream je de verrichtingen van de Spaanse tennisser

Nog drie wedstrijden en dan weten we of Rafa Nadal zijn 17e Grand Slam-titel gaat halen. De ontknoping van Roland Garros 2018 is nog slechts een kwestie van halve finales en finales, en de Spaanse speler bevestigt zijn rol als onbetwiste favoriet.

Italiaanse fans zullen echter iets anders hebben om over na te denken (en te juichen): Marco Cecchinato, de authentieke verrassing van het Parijse toernooi, zal betrokken zijn bij de eerste halve finale van het toernooi en zal een taak hebben die allesbehalve eenvoudig is. Nadat hij in de kwartfinales Novak Djokovic heeft uitgeschakeld, moet hij nu proberen de Oostenrijker Dominic Thiem te verslaan, die Nadal voor het laatst op gravel versloeg. De halve eindstrijd van Cecchinato tegen Thiem begint op vrijdag 8 juni om 13.00 uur en wordt live uitgezonden op Eurosport. In het geval dat u op kantoor bent en de wedstrijd niet wilt missen, hoeft u alleen maar uit te zoeken hoe u Roland Garros 2018 kunt streamen en u bent klaar.

Hoe te kijken naar French Open tennis streaming

Zoals elk jaar kunt u alle wedstrijden van Roland Garros 2018 volgen op de Eurosport-kanalen. De sportzender zal het evenement volledig uitzenden, met rechtstreekse uitzendingen vanaf 11 uur ’s ochtends tot laat in de avond wanneer de schijnwerpers doven in het tenniscentrum van Parijs. Om toegang te krijgen tot de livestreaming van Roland Garros 2018 hebt u drie opties: Eurosport Player, SkyGo en Premium Play van Mediaset.

Dankzij Eurosport Player kunt u alle programma’s van de sportzender volgen zonder dat u een Sky- of Mediaset Premium-abonnee hoeft te zijn. Om Roland Garros 2018 via streaming te bekijken, hoeft u alleen maar een persoonlijk profiel aan te maken, een jaarabonnement af te sluiten en door de programmering te bladeren. Het zal dan mogelijk zijn om niet alleen de programmering van Eurosport 1 en Eurosport 2 live te volgen, maar livestreaming te zien van alle banen, inclusief de “kleine”.

Om de streaming van Roland Garros op Sky te zien, moet u met uw inloggegevens toegang krijgen tot het on-demand platform van de satellietoperator en, zodra het laden is voltooid, Eurosport 1 en Eurosport 2 in het “Sport”-pakket zoeken en het kanaal kiezen dat de te volgen wedstrijd uitzendt.

Een soortgelijke discussie voor Premium Play. Om de streaming van de tenniswedstrijd Paris Open te zien, moet u toegang krijgen tot het on-demand platform van Mediaset met uw inloggegevens en zoeken naar Eurosport 1 en Eurosport 2 in het “Sport”-pakket.